Studenten bedenken Paraclick voor de fiets

Zwolole – Voor een schoolopdracht, genaamd Jong Ondernemen, zijn zes enthousiaste studenten van de opleiding Small Business en Retail Management van hogeschool Windesheim een project gestart dat de naam Paraclick draagt.

paraclick.jpg

Paraclick verkoopt vanaf nu een w-vormig roestvrijstaal product wat zeer gebruiksvriendelijk aan de fiets gemonteerd kan worden door middel van een vrolijk gekleurd elastiekje. Door het gebruik van een tweede elastiekje kan aan dit product uw paraplu bevestigd worden: eenvoudig, snel en gemakkelijk. Vanaf nu kunt u altijd de paraplu meenemen zonder het gevaar dat deze in uw spaken terecht komt terwijl u aan het fietsen bent. Ook een natte paraplu in de tas is een probleem dat verleden tijd is! Voor vragen of meer informatie kunt u terecht op de website www.paraclick.nl of mailen met info@paraclick.nl.

Artikel delen:
Reacties 13
 1. @ bovenstaande heren 😮 fobieën zijn aan mij niet besteed…plu vind ik iets voor dames….jonge meisjes die dame willen zijn….ouderen enzo. Gelukkig mag iedereen echter zelf weten wat ie (boven zijn/haar) hoofd draagt. En gelukkig mag ik ut persoonlijk nixxx vinden. :D:D:D


  Maak melding

 2. lijkt mij ook niet de ideale oplossing.het doet me denken aan de uitvinding van elastiekje van die broodtrommel dat alles in de broodtrommel ook op de plaats blijft zitten.en natuurlijk moet je bij deze uitvinden ook nog eens de maat van je paraplu aanpassen.want die stormparaplu kwa maat die ik heb krijg je nooit langs m,n buis van de fiets.dus echt universeel vindt ik het zeker niet.maarja dat geeft dus freddie ook al aan.


  Maak melding

 3. een keer aangereden worden en ke heb een plu in je lijf…
  gebruik een hockeyklem wordt bevestigd aan de voorvork van je fiets en staat de plugelijk rechtop wat weer wat veiliger is…
  ook geschikt voor grote plu’s 😉


  Maak melding

 4. Hallo allemaal,
  Wij vanuit Paraclick vinden het erg leuk om deze positieve en meehelpende reacties te lezen! Erg leuk ook dat dit geplaatst is door WeblogZwolle. Daar in ieder geval heel erg veel dank voor!
  Wij zijn inderdaad bekend met de hockeyklem echter wil je hier je paraplu tussen doen is de kans groot dat je paraplu kapot gaat simpelweg om de reden dat de klem te strak is en het metaal van de paraplu heel dun is en snel buigt.
  De paraclick is zeker ook te gebruiken voor grote paraplu’s. Klinkt cliché en als verkooppraat maar ik gebruik hem zelf ook met een grote paraplu.
  Het voordeel van de elastieken is dat deze zo strak te doen als je zelf wilt. Is het niet strak genoeg met één omslag dan doe je anderhalf of zelf twee keer om de paraplu heen. Hierdoor heb je er ook maar één nodig in tegenstelling tot wat veel mensen denken. Ook is het grote voordeel van de elastieken dat de Paraclick overal op de fiets te monteren is!
  Op onze website is meer informatie te vinden maar ook waar de Paraclick overal te koop is!
  Ik zal direct even een aantal afbeeldingen plaatsen op de website met grote paraplu bevestigd op de fiets.
  Nogmaals bedankt voor de feedback en hopelijk zie ik jullie er binnenkort mee rondfietsen!
  Koen Zandbergen
  Paraclick


  Maak melding

 5. Het is een oplossing voor het moeilijke meenemen van de paraplu op de fiets. Het in je hand houden is natuurlijk nog veel gevaarlijker in verband met het niet snel kunnen remmen of sturen in een noodsituatie.
  De elastieken zijn ook gekozen op basis van weersbestendigheid en het roestvast stalen gedeelte krast niet op uw frame.
  Ik kon het niet laten nog even te reageren;)


  Maak melding

Reageer