Afsluiting Spoolderbergweg in weekend 11 mei

De Spoolderbergweg is door reconstructiewerkzaamheden aan de weg in het weekend van 11 mei 2007 afgesloten voor al het gemotoriseerd verkeer. De afsluiting vindt plaats van vrijdag 11 mei om 19.00 uur tot maandag 14 mei om 06.00 uur.

De reconstructiewerkzaamheden worden uitgevoerd aan het deel tussen de IJsselbrug en de Oude Veerweg. De weg is dan afgesloten voor het gemotoriseerd verkeer met uitzondering van het landbouwverkeer. De afsluiting is noodzakelijk voor de veiligheid van de wegwerkers.

Omleidingen

Door middel van bebording wordt het verkeer tijdens de afsluiting omgeleid. De omleidingroute wordt ingesteld tussen de Geldersedijk en de IJsselallee en loopt langs de A28. Bedrijven aan de Zuiderzeestraatweg zijn via de omleiding langs Wezep bereikbaar. Een aantal bedrijven houdt in deze wegafsluitperiode speciale verkoopacties.

Herinrichting Spoolderbergweg

De gemeente voert sinds maandag 19 februari 2007 werkzaamheden uit aan de Spoolderbergweg. De werkzaamheden bestaan uit het vernieuwen van geleiders, verbreden en verleggen van rijbaan en fietspad, kabel-, riool- en asfalfteringswerkzaamheden.

Het werk wordt dagelijks van 09.00 en 15.30 uur verricht aan de rijbaan en het fietspad. Tijdens de werkzaamheden heeft het gemotoriseerd verkeer te maken met vertraging, omdat één rijstrook niet beschikbaar is. Een tijdelijke verkeersinstallatie regelt het verkeer.

Op werkdagen tijdens de spitsuren (06.00 – 09.00 uur en 16.00 – 18.30 uur) is de weg in beide richtingen normaal toegankelijk. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot en met vrijdag 29 juni 2007.

Artikel delen:

Reageer