FC Zwolle met Ruud ter Heide op oorlogssterkte

Zwolle – De selectie van FC Zwolle heeft zich de afgelopen week in Spanje optimaal voor kunnen bereiden op de tweede seizoenshelft. De komende week zet de selectie het harde werken voort en wordt er weer volop getraind in het FC Zwolle stadion. Vanaf dinsdag traint het eerste elftal iedere ochtend om 10.00 uur. Op dinsdag werd er ook om 14.00 uur getraind. Aanwinst Ruud ter Heide deed ook mee!

Het eerste elftal bereidt zich voor op de belangrijke wedstrijd van aankomende zondag tegen Sparta Rotterdam. Om 14.30 uur start in Rotterdam de eerste wedstrijd van de tweede seizoenshelft. Wil je mee reizen naar Rotterdam om de selectie te supporten? Klik dan hier voor de kaartverkoopinformatie. Op vrijdag 20 januari vindt de eerste thuiswedstrijd plaats. FC Zwolle neemt het dan op tegen Almere City FC.

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Ach ja marcello, dat weten we nu wel…
  FC Twente heeft nu eenmaal meer en betere sponsors die de kosten daarvoor dragen. TV oost wil wel maar dan moet er wel betaald worden door derden. Gelukkig kun je wel de eerste wedstrijd van dit jaar van FC Zwolle in Rotterdam kijken op eredivisie live speciaal voor hen die niet meegaan naar het kasteel.  Maak melding

 2. Bericht door Han Dijkslag, op 10 januari 2012 om 18:44
  Wedstrijd is live op eredivisie live

  Gelukkig wel, anders was het een middagje teleteksten geweest.  Maak melding

Reageer