Navigators versterkt ‘banden’ met Absens Carens

Zwolle – Op dinsdagavond 10 januari is de bestuursauto van Gereformeerde HBO vereniging Absens Carens gebrast door Navigators Studentenvereniging Zwolle. Door een aantal leden van de Navigators is de auto op een zeer creatieve wijze verplaatst en naar een onbekende plek gebracht.

banden.jpg

De actie is zorgvuldig gepland door de Navigators en in uiterste geheimhouding uitgevoerd. Het was dan ook een grote verrassing voor het bestuur van Absens Carens toen zij erachter kwamen dat hun geliefde witte Corsa was ontvreemd. In een brief werd de actie duidelijk en zijn de tegenprestaties en voorwaarden waarop zij de auto terugkrijgen, bekend gemaakt. Brassen is een studententraditie die gericht is op onderlinge verbroedering. Met enige regelmaat worden er acties uitgevoerd, van het ontvoeren van bestuursleden tot het brassen van voorwerpen van de verenigingen. Uiteindelijk doel is altijd het nader tot elkaar brengen van de verenigingen. Voor Navigators Studentenvereniging Zwolle is dit een mooie manier om haar missie ‘Christus kennen en bekendmaken’ uit te voeren.

Absens Carens kan de auto terugkrijgen door met 20 leden aanwezig te zijn op een feest van de Navigators, aanstaande vrijdag in ‘Het Vliegende Paard’. Per 5 aanwezige leden krijgen zij een wiel van de auto terug en uiteindelijk de hele auto, symbolisch teken voor de verbeterde onderlinge banden.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. “zeer creatieve wijze verplaatst en naar een onbekende plek gebracht”
    “zorgvuldig gepland door de Navigators en in uiterste geheimhouding”

    Leuk en fijn dat je zo trotst op jezelf kan zelf.
    Maar hoe creatief was het, wat was die onbekende plek, maar bovenal, wat is de nieuwswaarde van dit bericht ?


    Maak melding

Reageer