Vertel je verhalen op het Open Vertelpodium

Zwolle – Tijdens het Open Vertelpodium komen vertellers uit alle windstreken hun verhalen uitproberen op dit charmante try out podium. Eerstvolgende: woensdag 18 januari om 20.30 uur in Verteltheater De Verhalenboot te Zwolle. Vertelster Marjan Penterman komt met het Chinese verhaal ‘Het klein meisje van meneer Lin’ en dichter/muzikant Henk van Huisstede presenteert zijn nieuwe dichtbundel ‘Goed Plan’.

Er is nog plaats voor een paar vertellers op deze avond. Aanvang: 20.30 uur. Gratis entree. Publiek hoeft niet te reserveren. Zoals elk jaar houdt Verteltheater De Verhalenboot ook dit seizoen weer een serie Open Vertelpodia. Het is een uitprobeerpodium voor verhalenvertellers in ontwikkeling, voor muzikanten met een verhaal en voor dichters met podiumaspiraties. Luisteraars wordend verrast met kleine verhalenpareltjes! Wanneer er vertellers zijn die een vertelling willen uitproberen voor publiek, kunnen ze zich via e-mail melden bij Kitty Peetoom: info@deverhalenboot.nl .

Publiek hoeft voor deze avond niet te reserveren. De entree is vrij en de koffie staat klaar. Meer info: www.deverhalenboot.nl

Artikel delen:

Reageer