Reeks van winkeldiefstallen in Zwolle

Zwolle – Op woensdagmiddag 11 januari werd bij een winkel aan het Klein Grachtje een 19-jarige man uit Zwolle aangehouden voor winkeldiefstal. Hij had drank en kruidenierswaren meegenomen uit de winkel zonder deze bij de kassa af te rekenen. De man werd door winkelpersoneel aangehouden en overgedragen aan de politie. Proces-verbaal werd tegen hem opgemaakt.

Dezelfde middag werd een 17-jarige vrouw uit Zwolle bij een winkel aan de Broerenstraat aangehouden voor winkeldiefstal. Zij had drie broeken meegenomen in de paskamer en vervolgens er maar twee terug gehangen. Van de derde broek had zij het beveiligingslabel verwijderd en in haar tas gestopt. Zij werd buiten de winkel staande gehouden en mee terug genomen naar de winkel alwaar zij werd aangehouden en overgedragen aan de politie. Tegen de vrouw werd proces-verbaal opgemaakt.


Op woensdagmiddag werd bij een winkel aan de Nieuwstraat en 22-jarige vrouw uit Zwolle aangehouden voor winkeldiefstal. De vrouw had kleding en twee tassen uit de winkel weggenomen en in haar tas gestopt zonder deze bij de kassa af te rekenen. De vrouw werd door winkelpersoneel aangehouden en overgedragen aan de politie. Proces-verbaal werd tegen haar opgemaakt voor winkeldiefstal.

Die middag werd bij een winkel aan de Forelkolk een 44-jarige man uit Zwolle aangehouden voor winkeldiefstal. De man had bij de kassa een tiental blikjes met drank niet afgerekend bij de kassa. Hij werd door winkelpersoneel aangehouden en overgedragen aan de politie. Proces-verbaal werd tegen hem opgemaakt.

Artikel delen:

Reageer