SeniorWeb Zwolle presenteert cursussen

Zwolle – SeniorWeb Zwolle presenteerde op donderdag de cursussen voor het nieuwe seizoen. SeniorWeb verzorgt haar cursussen in het computerlescentrum in WijZlocatie de Terp. De presentatie vond plaats in de vorm van een open huis. Tijdens dit open huis kon het publiek kennis maken met het cursusprogramma. Er waren deze dag voorlichters aanwezig voor een toelichting, tevens werden er demonstraties van leuke en interessante toepassingen van diverse computerprogramma’s gegeven.

12-01-2012_computer_begeleiding_de_terp_03.jpg

Veel senioren vinden tegenwoordig vanzelfsprekend de weg op de computer en op internet. “Maar de behoefte aan ondersteuning blijft”, stelt Rob de Boer, bestuurslid van SeniorWeb Zwolle. “In de loop van de jaren zien we wel veranderingen: vroeger was de computer iets nieuws en deden we veel minder met internet. Tegenwoordig is de computer veel meer vanzelfsprekend en soms zelfs onmisbaar. In onze cursussen leggen we daarom meer nadruk op de computer als informatiebron en communicatiemiddel. Dat zijn belangrijke functies, zeker voor senioren."

12-01-2012_computer_begeleiding_de_terp_01.jpg

12-01-2012_computer_begeleiding_de_terp_02.jpg

Seniorweb verzorgt een breed scala aan cursussen en Workshops. Donderdag waren de mensen van SeniorWeb aanwezig om het cursusprogramma toe te lichten en te adviseren bij een keuze daaruit. Daarnaast gaven zij diverse demonstraties waarbij de gasten zelf aan de slag konden, bijvoorbeeld met fotobewerking, informatie zoeken op internet en nog veel meer andere leuke en interessante mogelijkheden .Informatie over de cursussen van SeniorWeb Zwolle is te vinden op www.seniorwebzwolle.nl.

Artikel delen:

Reageer