Dance in Stadioncomplex met Club Minister

Zwolle – Zwolle kan zich weer opmaken voor een aantal dance feesten. Niet in de binnenstad! De discussie daarover loopt nog. Maar er kan vanaf 10 maart a.s. gefeest worden aan de rand van de stad in het FC Zwolle stadion. Organisatoren Rob Teitsma (Studio TaS) en Arian van Rijssen (Eventcenter) gaan een aantal clubavonden houden in het stadioncomplex aan de Ceintuurbaan. Geen discotheek dus!

lipgloss-banner-minister_banner.jpg

Club Minister moet een club worden die het uitgaanspubliek gaat voorzien van gethematiseerde dance-evenementen. Het moet club worden met klasse, stijl, luxe en een club met een geheel eigen identiteit. Ondanks dat de club zijn eigen identiteit behoudt, biedt het wel de mogelijkheid om de club volledig te decoreren en in te richten naar het thema van de avond. De eerste danceparty is op 10 maart. Het van Studio TasS bekende en succesvolle concept Lipgloss zal dan Club Minister openen met o.a. Quintino en Carita La Nina. Kaartverkoop start 25 januari. Maandelijks zal er een andere clubavond geprogrammeerd worden. Eind maart Onlytechno, in april het Amsterdamse Hed Kandi en in de nacht van 5 mei het van het Bevrijdingsfestival Overijssel bekende Free2Dance. Tot aan de zomer zijn nu 7 events gepland. De heren mikken op 1.500 bezoekers per avond. Club Minister is niet zomaar een club, zeggen Teitsma en Van Rijssen. "Deze club draagt zorg voor alle evenementen die daar plaatsvinden. Iedere avond  zal een ware beleving zijn waarbij al je zintuigen geprikkeld worden. Voldoen aan de beloftes die zijn gemaakt, het uitgaanspubliek laten genieten, wensen naleven en de avond compleet maken. Dit is hét handelsmerk van Club Minister!"

Zwolle heeft er een tijd op moeten wachten, maar krijgt nu eindelijk een club. Club Minister biedt diverse stijlen (dance-)muziek voor verschillende doelgroepen. Daarnaast zijn in de club alle faciliteiten aanwezig om van elk clubfeest een bijzondere uitgaansavond te maken. Met een capaciteit van maximaal 1.500 bezoekers is Club Minister niet alleen voor lokale events erg aantrekkelijk, maar zeker ook voor landelijke bekende events. Zo heeft het Amsterdamse Hed Kandi al een plek in de programmering gekregen en zijn er reeds gesprekken gaande met andere landelijk bekende events.

Na thuiswedstrijden van FC Zwolle zal Club Minister haar deuren ook openen. Zo kan de feeststemming van de wedstrijd doorgezet worden. Deze clubavonden zijn niet alleen voor bezoekers van de wedstrijd toegankelijk. Iedereen kan deze avond genieten van de verschillende (talentvolle) DJ’s, die deze avond de beats door de boxen zullen laten knallen.

Meer info over Club Minister en de agenda: www.clubminister.nl

Artikel delen:
Reacties 8
  1. ein-de-lijk!

    hopenlijk net zo’n succes als het begin van de Lipglossfeesten.

    @Robert, wordt dan de equipe zaal gebruikt waar je vanaf de zijkant met de trap omhoog naar binnen loopt? Ik bedoel dezelfde zaal als waar er al eerder een supportersfeest is gehouden.


    Maak melding

Reageer