Auto’s met hakenkruizen bekrast in Zwolle Zuid

Zwolle – In de nacht van vrijdag op zaterdag 14 januari zijn in de omgeving van de Provincieroute in Zwolle Zuid ongeveer 9 personenauto’s bekrast met hakenkruizen.

politie_logo_4.jpg

De politie is op zoek naar getuigen van deze baldadige actie. Telefoon: 0900 – 8844.

Artikel delen:
Reacties 8
 1. en niet alleen op provincieroute hoop dat ze hun vingers breken en niet geholpen worden en ik ze ook ff mag bekrassen als ik ze in me jatten krijg>:(


  Maak melding

 2. Met de bijbehorende geschiedenis lijkt baldadig inderdaad een behoorlijk eufemisme hier!

  Ik heb sowieso nooit de lol van bekrassen van auto’s en het vernielen van andere voorwerpen gezien.

  Het was vannacht daarnaast ook weer raak. De tunnels lagen weer bezaaid met kapotte bierflesjes. Leuk dat ze bier willen drinken, maar gooi die flessen voor mijn part in een vuilnisbak…niet gewoon op straat. Het gebeurt ook zo vaak, dat ik me haast niet aan het idee kan onttrekken dat ze bewust de flessen op het fietspad stukgooien, zodat iemand anders zijn banden er op lek rijdt. Of dat een hond glas in zijn pootjes krijgt.


  Maak melding

 3. Denk dat die baldadige jeugd de personen zijn die altijd bij de apotheek van hanzeland tegenover de kerk in zuid staan.Daar staan vaak een groep jonge knapen bier te zuipen en gooien daar ook de flesje van zich af.Schat het groepje zo in de leeftijd van 15/16 jaar.Ik vraag mij af of die hier niet wat mee te maken hebben want zijn na die biertjes behoorlijk uitgelaten.


  Maak melding

Reageer