Het weer: zonnige perioden

Zwolle – Zondag draait de wind richting het oosten en stroomt iets drogere lucht het land binnen. Vooral in het zuiden van het land zijn er perioden met zon. In het noorden is de bewolking hardnekkig en verloopt de dag grijs. De temperatuur varieert van 3 graden in het noordoosten tot 6 aan zee.

14-01-2012_weerfoto__genverberg_veste_vanaf_badhuiswal.jpg
Genverberg Veste vanaf de Badhuiswal

Maandag is het rustig winterweer. De dag begint op veel plaatsen met vorst. Overdag loopt de temperatuur op tot een graad of 4. Er is veel ruimte voor de zon en het blijft droog. Dinsdag nadert een storing. De wind draait naar het zuidwesten en trekt aan. Bovendien is er meer bewolking. Het blijft wel droog en aan de temperatuur verandert weinig; de maxima liggen rond een graad of 4. Vanaf woensdag is het tijdelijk zacht en wisselvallig met temperaturen ruim boven normaal. Richting het weekend wordt het mogelijk weer wat kouder, maar de verwachting is nog onzeker.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. De Genverberg? laten we dat vuil-witte bouwsel maar liever de Gedver berg noemen. Voor dit smakeloze gebouw heeft een schitterend 19e eeuws monument, het Gouverneurshuis moeten wijken.


    Maak melding

Reageer