Vader houdt dief aan buiten zwembad

Zwolle – Een 17-jarige Zwollenaar is zaterdag 14 januari rond 17.00 uur op de Hanzelaan aangehouden voor diefstal van een tas uit de kleedkamer van het Hanzebad.

Een jonge bezoeker van het Hanzebad merkte even daarvoor dat zijn tas was weggenomen. Hij nam hierop contact op met zijn vader en samen gingen ze in en buiten het zwembad op zoek naar de tas. Uiteindelijk kwamen ze de 17-jarige jongen tegen op de Hanzelaan. Toen ze het nummer van de telefoon belden die in de gestolen tas zat bleek deze af te gaan in de tas van die jongen. Ze hebben daarop de jongen aangesproken. Hij gaf direct de spullen terug, maar wilde er vandoor gaan. De vader is de jongen gevolgd en kon hem aanhouden. De politie heeft de verdachte overgenomen. Hij is na verhoor met een proces-verbaal heengezonden.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

11 gedachten over “Vader houdt dief aan buiten zwembad”

  1. dat is nu de rechtstaat naar proces verbaal heen zenden. pfffffffffff.
    gewoon doen wat wijk agent jan de witte zei een poos geleden, aan de schandpaal op de melkmarkt zetten daar leren ze hopelijk een keer van.

  2. En dus mogen niet-waardevolle dingen gewoon meegenomen worden door een ander? Deze jongen was er snel bij, maar had nog geluk dat zijn telefoon erin zat en dat het daarmee geheel duidelijk was dat het zijn tas was die de jongen had meegenomen…
    Beetje rare reactie, Martijn.

  3. Tja Martijn, dat krijg je als jouw reactie alleen maar uitgelegd kan worden dat jij vindt dat het de schuld van die jongen zelf is dat zijn tas gestolen wordt.

  4. Er staat toch een ? achter de reactie van Martijn? Ik zie geen beschuldiging, eerder bevreemding. En dat begrijp ik wel. De kluisjes zijn ook nog eens gratis. Niet slim om er geen gebruik van te maken. Om misverstanden te voorkomen: er is maar één dader en dat is de dief.

  5. Eens zien…. anderhalve maand oud bericht. Gaat over zwembaden. Iemand met als naam ‘Houten zwembad’ die ook nog eens doorlinkt naar een gelijknamige website (uit het verre zuiden van het land) reageert met iets wat ook al door een ander genoemd is slechts enkele berichten terug…..

    Last van de crisis? Dit ruikt een beetje naar spam.

Reacties zijn gesloten.