Opening acupunctuur centrum Zwolle

Zwolle – Een trotse wethouder De Heer van economische zaken en een vereerde Corine den Hollander van IntermeZZo hebben zondag het Klinisch Acupunctuur Centrum Zwolle officieel geopend. Deze gebeurtenis is het begin van de vestiging van meer zorg gerelateerde bedrijven rond de nieuwbouwlocatie van het Sophia Ziekenhuis.

 

De drukbezochte opening was een groot succes. Initiatiefnemer Edgar Vossen was het stralende middelpunt. Het Klinisch Acupunctuur Centrum is één van de grootste in zijn soort. Uitgangspunt van Vossen is om samen met zijn medewerkers de beste zorg te leveren. Complementair aan de zorg van de huisarts of in het ziekenhuis. Den Hollander bevestigt dit: “Ik kom regelmatig vragen tegen die door de reguliere geneeskunde niet beantwoord kunnen worden, in centra zoals deze lukt dit vaak wel.”

René de Heer is blij met ondernemers zoals Vossen. “Edgar heeft een duidelijke visie op zorg, hier binnen is zijn keuze voor deze locatie een logische. Als het nodig is, kan een patiënt vanuit het ziekenhuis direct door naar zijn praktijk”, aldus De Heer. De gemeente Zwolle ziet deze ontwikkeling als een oplossing tegen de hoge mate van leegstand op het kantorenterrein.

 

De ambitieuze Zwolse acupuncturist is gespecialiseerd in de behandeling van patiënten met pijn als gevolg van kanker. Daarnaast is hij kort geleden een vermoeidheidspoli gestart.

 

De praktijk is gevestigd aan de Dokter Spanjaardweg in Zwolle. Meer informatie op www.KACZwolle.nl.

Artikel delen:

Reageer