Ruziesusser krijgt zelf rake klap op Melkmarkt

Zwolle – Een 20-jarige Zwollenaar deed op zondag 15 januari aangifte van mishandeling. De man verklaarde op zondagochtend rond 05.15 uur op de Melkmarkt geslagen te zijn door een onbekende man.

De Zwollenaar had geprobeerd twee vechtersbazen uit elkaar te halen maar werd vervolgens zelf door een van hen geslagen op zijn oor. De man die hem geslagen zou hebben was 18/19 jaar, blank ca. 1.80 m lang en had kort gemillimeterd haar. Getuigen worden verzocht zich te melden via telefoonnummer 0900-8844.

Artikel delen:
Reacties 9
 1. Jammer dat het uitgaansleven van Zwolle weer zo in de publiciteit moet komen? Oorzaak drank, een kort lontje en geen normen en waarden bijgebracht, bah


  Maak melding

 2. Haha dat was ik het valt allemaal wel mee en die lui zijn al bekend dus gewoon achter me laten en kijken of ik volgend weekend meer geluk heb XD


  Maak melding

 3. en toch blijf ik het doen; ruziënde mensen uit elkaar halen; deze man is mijn held!

  als we als 1 man/vrouw dit blijven doen, pas dan kan er iets veranderen..


  Maak melding

 4. Ben ik wel met je eens. Maar ik blijf wel verbaasd over het feit dat mensen schijnbaar zo boos zijn en zo graag met elkaar vechten, dat ze de persoon die ze uit elkaar haalt een klap verkopen!


  Maak melding

 5. Stond ernaast, en heb geen idee hoe dit verhaal op de wereld komt. “De ruziesusser” was na mijn mening degene die de boel aan het opstoken was. Maarja, iedereen zo zijn eigen verhaal;)


  Maak melding

Reageer