Vernieuwd voorjaarsprogramma Muzerie

Zwolle – Begin maart 2012 start kunstencentrum Muzerie met het nieuwe voorjaarsprogramma van cursussen en workshops.  Er is keuze uit zowel kortlopende als langdurige cursussen van 3 tot 18 lessen. Een greep uit het aanbod; Sieraden van zilverklei, Keramiek, Tekenen en Schilderen, Beeldhouwen, Glasfusion en Fotografie. Daarnaast biedt Muzerie diverse cursussen op het gebied van zang zoals Zingen in een klein ensemble en Zingen op maat (klassiek) of (jazz en pop) maar ook Vocalgroup en Koordirigeren. Theaterliefhebbers kunnen begin maart starten met de basiscursus Theater.

muzerie.jpg

Op zaterdag 31 maart worden er workshops gegeven met als thema ‘Interieur’. Tijdens deze dag is er keuze uit diverse workshops zoals Interieur styling, waarin een moodboard wordt gemaakt of de workshop Tuinlichten maken waarbij men onder andere met natuurlijke materialen werkt. Tijdens de Fotografie workshop ontwikkelen de deelnemers een eigen behang.  Daarnaast zijn er workshops Vilten voor het interieur of een Sieraad maken van zilverklei, geïnspireerd op een motief of kleur uit het interieur. De prijzen van de workshops zijn vanaf € 60,00 inclusief lunch. Alle deelnemers ontvangen een gratis schets voor hun eigen interieur. Studenten van de opleiding kleur- en interieurvormgeving van Cibap verzorgen dit onderdeel tijdens de lunchpauze.

Proeflesavond

Op maandagavond 13 februari organiseert Muzerie vanaf 19:00 uur een gratis proeflesavond.
Tijdens deze avond zijn er docenten aanwezig die vragen over de cursussen beantwoorden en presenteren ze korte fragmenten uit de cursussen. Bezoekers die zich deze avond aanmelden, ontvangen 5% korting.

Meer informatie over de cursussen en de workshopdag is verkrijgbaar via de website www.muzerie/volwassenen of telefonisch bij kunstencentrum Muzerie 038-4224055.

Artikel delen:

Reageer