Programma Bevrijdingsfestival Zwolle

Het programma voor het Bevrijdingsfestival Overijssel in Zwolle biedt voor iedereen wat wils. Van gothic tot nederpop zal er op het festivalterrein op Park Wezenlanden te zien en te horen zijn. Verder is er een grote ‘vrijheidsmarkt’ , is er van alles te beleven in de binnenstad en is er ook aan de kinderen gedacht. Zo treden Wipneus en Pim bijvoorbeeld op.


Het Bevrijdingsfestival wordt in gereedheid gebracht…

De organisatie van het Bevrijdingsfestival Overijssel 2007 heeft ook dit jaar klinkende namen voor het festival kunnen boeken: onder andere Van Velzen, Delain, La Troba Kung Fu, Zita Swoon, Normaal, Roosbeef, Racoon, Postman en De Dijk komen naar Zwolle op 5 mei. Van Velzen opent om 12.30 uur het festival, De Dijk zal vanaf 22.30 uur het evenement afsluiten. Dit is maar een kleine greep uit alle bands die aanwezig zullen zijn op het bevrijdingsfeest in Zwolle. Net als vorig jaar zal het team van Weblog Zwolle foto-verslag doen van alle festiviteiten. Veel foto’s zullen dan ook op deze website gaan verschijnen in de loop van zaterdag 5 mei. Houdt Weblog Zwolle dus in de gaten de komende tijd !! Zie voor meer info onze online-agenda, de link Bevrijdingsfestival in het Hoofdmenu of check de website www.bevrijdingsfestivaloverijssel.nl .

‘Lees verder’ voor meer info…

 

Algemene info

Locatie
Het Bevrijdingsfestival Overijssel vindt dit jaar voor de tweede maal plaats in het park de Wezenlanden; dat is achter het provinciehuis. Vanaf diverse invalswegen wordt verwezen naar het park. Kijk vooral voor die tijd op de site voor parkeermogelijkheden en spoorweginformatie.

Milieu
Het park is voor het eerst de locatie voor het Bevrijdingsfestival. Wij doen een dringend beroep aan alle bezoekers het festivalterrein schoon te houden.

Statiegeld
Het Bevrijdingsfestival heeft een nieuw statiegeldsysteem. De consumpties kosten € 2.-. Als je 5 lege glazen inlevert krijg je één consumptie cadeau! Je krijgt dus voor 10 euro 5 muntjes waarmee je 5 consumpties kunt kopen en je met de vijf lege glazen weer een consumptie kan krijgenAan het eind van het festival wordt iedereen vriendelijke verzocht de bekers in te leveren op de aangegeven plaatsen.

Horeca / muntverkoop
De verkooppunten van de festivalmunten zijn verdeeld over het festivalterrein. Eén munt kost € 2,- Het is bij wet verboden drank te verstrekken aan jongeren onder de 16 jaar. Bij twijfel kan gevraagd worden naar je legitimatie!

Sanitair
Op het hele terrein zijn voldoende sanitaire voorzieningen. Deze voorzieningen worden onderhouden door de Huysmangroep (scouting). “Wildplassen” is niet toegestaan.

Toezicht & veiligheid
Het Bevrijdingsfestival Overijssel werkt nauw samen met politie en Beveiligingsbedrijf Pro Sec. Bij de toegangspoorten wordt strenge controle uitgevoerd op meegebrachte drank/etenswaren. Glas en blik zijn absoluut verboden.

EHBO
Tijdens het Bevrijdingsfestival zijn er twee EHBO-posten gesitueerd: in het provinciehuis en in het Thomas a Kempis College. Het Bevrijdingsfestival Overijssel verzoekt publiek alle medewerking te verlenen bij werk van de EHBO.

Fietsenstalling
Het Bevrijdingsfestival heeft een aantal fietsenstallingen ingericht bij elke toegangspoort. Ze zijn gratis, maar voor eigen risico. Parkeer geen fietsen tegen huizen en / of winkels.

Bevrijdingsfeest Grote Kerkplein 2007

 

Thema 80-ties

13:00- 17:00 uur

Radio Programma OVERSTAG Live met Harm Wolters.
Met diverse artiesten nederlandstalig.

We gaan op de 80-ties tour

18:00-19:00 uur DJ.Hans Stroeve

19:00-20:00 uur The Fax. Meest bekende top 100 band van de regio inmiddels met de fantastische nieuwe zangeres Christel.

20:00- 20:15 uur DJ Hans

20:15- 21:15 uur The Fax

21:15- 21:30 uur DJ Hans

21:30- 22:30 uur The Fax

22:30- 23:00 uur DJ Hans

23:00- 24:00 uur Time Bandits De 80-ties band van Nederland met frontman Alides Hidding!

Artikel delen:
Reacties 4
 1. YES het feest in Zwolle en wijde omgeving!
  Bovendien het feest met de best denkbare boodschap!
  Hoop en verwacht dat je weer veel mooie pics maakt Pedro…….
  Hoop en verwacht ook dat we zaterdag wel iets makkelijker aan bier kunnen komen als vorig jaar
  😉


  Maak melding

 2. hallo Dick dat Pedro mooie foto,s zal maken is wel zeker als hij maar niet aan het bier gaat hahahahaha een collega van PEDRO


  Maak melding

Reageer