Stamppasta brengt The Panacea naar Hedon

Zwolle – Het vaste breakcore- en tekno-event Stamppasta maakt zaterdag 28 januari opnieuw haar opwachting in Zwols poppodium Hedon. Het Duitse The Panacea voert de line-up met een knallende mix van drum ’n bass, hardcore en industrial. Daarnaast presenteert het affiche JZN vs Knarsten, Shimla, Sam C en Mindustries waarmee deze editie liefhebbers van de zwaardere dance op hun wenken bedient.

Mathis Mootz is het meesterbrein achter The Panacea uit het Duitse Wuerzburg. In de loop der jaren heeft de man zijn drum ‘n bass smash-up geperfectioneerd tot een geheel eigen stijl. The Panacea smelt de meest uiteenlopende sampels en beats tot een digitale bom, oftewel een explosieve mix van o.a. hardcore, techno, drum and bass, jungle en industrial. Inmiddels is zijn eerste release op het PRSPCT label van Trasher een feit. En dat is nog maar het begin. Deze editie van Stamppasta serveert deze “headbanger” een dikke set van anderhalf uur.

Mindustries brengt donkere Industrial, early rave en een smerige portie acid. Magisch duo Yuri en Nils samen zijn ze sterk, zowel in de studio als achter de decks. De typische hardcore sound van het duo kenmerkt zich door alles doordringende harde maar heldere beats. Verwacht van Mindustries op deze stamppasta een aanval via het loepzuivere geluid van Hedon op je oortrommels.

DJ/Producer Sam C staat bekend om zijn opzwepende release’s op Dosis Decibel, Tekno Sucks en Ob.Scur. De strakke mixen monden steevast uit in moddervette drum ’n bass en tekno-sets waarmee de man al eerdere edities van Stamppasta tot een hoogtepunt bracht.

Shimla (I&I connections) produceert dikke tribe, tekno, break knallers zoals o.a. zijn track Meta op DosisDecibel007. Drum ’n bass afgewerkt met een dikke industriële kick. Een man waar we zeker meer van gaan horen. JZN vs Knarsten maken de line-up compleet

STAMPPASTA Line-up:

JZN vs KNARSTEN / SHIMLA / SAM C / THE PANACEA / MINDUSTRIES

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Zaterdag 28 januari
Open / Aanvang : 23:00 uur
Entree : € 7,50 (vvk) – € 10,00 (deur) (excl. € 1,- servicekosten)

Kaarten zijn te bestellen via www.hedon-zwolle.nl, of te koop bij Plato en VVV te Zwolle.

Artikel delen:

Reageer