Informatieavond over de gevolgen van een beroerte

Zwolle – De zorgketen na een beroerte – regio Zwolle en het Steunpunt vrijwilligerswerk en informele zorg Zwolle organiseren themabijeenkomsten voor partners, familieleden en naasten van mensen die te maken hebben gehad met een beroerte (CVA/herseninfarct/hersenbloeding).

Een beroerte heeft niet alleen impact op het leven van degene die een beroerte heeft gehad, maar ook op het leven van een partner, familieleden en naasten. Daarbij komen vragen naar voren als: Hoe ziet ons leven er na een beroerte uit? Wat betekent dit voor mij en voor onze relatie? Hoe ga je daarmee om en hoe doen lotgenoten (anderen) dat? Deze en andere vragen staan centraal in de bijeenkomsten. Elke bijeenkomst bestaat uit een informatief deel en een meer informeel deel waarin vragen gesteld kunnen worden en er ruimte is voor het ontmoeten van anderen die zich in dezelfde situatie bevinden.

De volgende bijeenkomst is op woensdag 1 februari 2012 en heeft als thema: “Ziektebeeld”. Over de gevolgen van een beroerte (CVA).

De bijeenkomst wordt gehouden in De Vogellanden, centrum voor revalidatie, Hyacinthstraat 66a, 8013 XZ Zwolle. Aanvang 19.30 uur (ontvangst vanaf 19.15 uur) en de bijeenkomst zal tot ca. 21.30 uur duren. De toegang is gratis, inclusief thee of koffie.

Belangstellenden worden verzocht zich uiterlijk 1 week van te voren aan te melden bij Rita de Man. Dat kan telefonisch: 038-4243515 of via e-mail: r.de.man@mccklik.nl

Artikel delen:

Reageer