Nieuwe namen voor fietspaden en fietstunnels

Zwolle – Voor een aantal fietspaden en nieuwe fietstunnels heeft het college van Zwolle dinsdag besloten de namen toe te kennen. De namen hebben over het algemeen de naam van een nabijgelegen weg.

Onder de Ceintuurbaan zijn achtereenvolgens de volgende namen toegekend: · Meppelerpad (door Meppelertunnel), Vondelpad (door Vondeltunnel), Tesselschadepad (door Tesselschadetunnel), Zuidbroekpad (door Zuidbroektunnel). Aan de fietstunnel onder de Hasselterweg – in het verlengde van de Jac P Thijsselaan – de naam Jac P Thijssetunnel toe te kennen en aan de fietsverbinding door die tunnel – tussen de Jac P Thijsselaan en de Scholtensteeg – de naam Jac P Thijssepad. En aan de fiets- en voetgangersverbinding over de toekomstige Rodetorenbrug de naam Rodetorenpad toe te kennen.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. ja ja de gemeente is zeer vindingrijk in het bedenken van namen(nee dus)>:(>:( als het er op aan komt zitten de werknemers van de gemeente lange tijd te denken hoe dom de namer kunnen zijn inplaats van een mooie nieuwe naam te bedenken sukkels!!!!:'(


    Maak melding

Reageer