Bekeuringen bij controle fietsverbod WC Zwolle Zuid

Zwolle – Woensdagmorgen vond er in het winkelcentrum van Zwolle Zuid een controle plaats op het fietsverbod dat daar geldt. De politie deelde daarbij in korte tijd 5 bekeuringen uit.

Dat fietsers en ook scooters door het winkelcentrum rijden is een grote ergernis van de omwonenden en de bezoekers van het winkelcentrum. Personen die toch met een tweewieler door het winkelhart rijden moeten een boete a 45 euro betalen. Vorige week vond er ook al een controle op het fietsverbod plaats in Zwolle Zuid.

Artikel delen:
Reacties 12
 1. @Plantje, ik vind het sowieso wel meevallen het fietsen in het WKC Zuid. Ben er bijna iedere woensdagochtend wel even. Zie bijna nooit iemand fietsen. Ook op de andere momenten vind ik het wel mee vallen.


  Maak melding

 2. @Plantje, dat zou kunnen. Maar in het begin vond ik het ook wel. Maar heb het idee dat de meesten hun weg beginnen te vinden in het WKC, en dat daardoor de meesten weten hoe ze het besten kunnen fietsen, en waar ze het beste hun fiets kwijt kunnen om zo dicht mogelijk bij hun winkel(s) van hun voorkeur te kunnen winkelen.


  Maak melding

 3. Persoonlijk kan ik me aan fietsers niet zo storen. Het WKC is nu eenmaal niet ideaal ingericht voor fietsers, en als het rustig is begrijp ik de verleiding.

  Scooters daarentegen vind ik veel hinderlijker, het geluid klinkt vaak enorm hard tussen de stenen bebouwing.


  Maak melding

 4. Vaak wordt er alleen op de marktdag op woensdag gecontroleerd maar er moet constant controle zijn .Ik woon in het wkc zuid en zie dagelijks hoeveel er gefietst wordt
  Ingrid even over de fietsers die hun fiets zo dicht mogelijk bij de winkel willen plaatsen.Dit is ook verboden de fietsen moeten aan de rand in de klemmen of tegen de daar geplaatste hekken worden gezet want menig winkelier ergert zich aan de fietsen voor hun winkel


  Maak melding

 5. Jeffrey,jij bent zeker ook zo iemand die te belazerd is om van zijn fiets af te komen. Voetgangersgebied is voor voetgangers,druk of niet.  Maak melding

 6. Bericht door Jeffrey, op 19 januari 2012 om 09:31
  Mensen kom op !! waar zeuren we over…

  Over mensen die te lui zijn om te lopen in een voetgangersgebied. Dat is behoorlijk vervelend voor mensen die die moeite wél nemen en rustig door het voetgangersgebied lopen.


  Maak melding

Reageer