DeltaWonen gaat voor duurzame postbezorging

Zwolle – Dinsdag 17 januari ondertekenden de directie van woningcorporatie deltaWonen, fietskoerier Cycloon en Wezo Business Post een samenwerkingsovereenkomst. Vanaf 2012 wordt de post van delta­Wonen in Zwolle verzorgd door medewerkers van Wezo Business Post en Cycloon fietskoeriers.

Zowel de samenwerking met Wezo als de fietsende koeriers sluiten aan op de duurzame missie, visie en stra­tegie van deltaWonen, waarin wij ons inzetten voor verantwoord omgaan met de aarde en de samenleving. Een samenleving die niemand uitsluit en die iedereen gelijke kansen biedt op het gebied van wonen, zorg, werken, leren en vrije tijd. Wezo biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid zich te ontwikkelen voor een baan die bij hun past, zodat ze kunnen meedraaien in de regu­liere arbeidsmarkt. Een van de activiteiten is het sorteren en bezorgen van post. Cycloon Fietskoeriers levert de meest duurzame logistieke dienst sinds 1999. Het sportieve koeriersteam zorgt ervoor dat schijnbaar onmogelijk oplosbare logistieke vraagstukken met veel betrouwbaarheid, continuïteit & snelheid worden uitgevoerd.

Artikel delen:
Reacties 4
 1. Heb het niet zo op met deze fietsende koeriers, die je links en rechts voor bij schieten. Nog net even voor je langs schieten. Of tewel te veel haast.


  Maak melding

 2. Deze fietskoeriers zijn wegpiraten van het ergste soort. Verkeersregels zijn blijkbaar niet voor hun gemaakt.
  Van de weg afhalen en EMG geven.


  Maak melding

 3. De fietskoeriers lijken inderdaad steeds asocialer te worden. Ze zijn de prijsvechters van de postbezorging geworden. En dat mag je bijna letterlijk nemen.


  Maak melding

Reageer