Start Club2Move Stadshagen

Zwolle – Woensdag 18 januari j.l. stond jongerencentrum Level-Z volledig in het teken van sport, bewegen en gezondheid. Op deze dag vond de Kick-off plaats van de sportbuurtclub Club2Move in de wijk Stadshagen.

18-01-2012_levelz_pannakooi_toernooi_03.jpg

Club2Move is sinds 2008 een initiatief dat gestart is in de wijk Diezerpoort. Club2Move richt zich op het stimuleren van een gezonde en actieve leefstijl onder jongeren van 10 t/m 18 jaar. Door het grote succes van Club2Move in Diezerpoort hebben de samenwerkende organisaties besloten het concept ook uit te rollen naar andere wijken in Zwolle, waaronder Stadshagen.

18-01-2012_levelz_pannakooi_toernooi_01.jpg

18-01-2012_levelz_pannakooi_toernooi_04.jpg

18-01-2012_levelz_pannakooi_toernooi_05.jpg

18-01-2012_levelz_pannakooi_toernooi_02.jpg

De tieners en jongeren uit Stadshagen hebben in samenwerking met Travers Welzijn en SportService Zwolle gezorgd voor een spetterende Kick-off van Club2Move.

Ruim 70 tieners zijn op de middag afgekomen die plaatsvond in jongerencentrum Level-Z. De tieners konden meedoen aan een pannatoernooi en verder was er tussen de wedstrijden door genoeg te beleven voor de tieners. 

De gehele middag stond in het teken van gezondheid, sport en plezier voor de tieners.

De Club2Move-werkgroep, bestaande uit tieners en jongeren, jongerenwerker Ferdi Celik (Travers Welzijn) en combinatiefunctionaris Arno de Swart (SportService Zwolle), heeft deze middag voorbereid, gepromoot bij de basisscholen en uitgevoerd.

Naast aandacht voor het sportieve aspect hadden de tieners en jongeren ook gedacht aan het thema gezondheid, tevens een belangrijk onderwerp binnen Club2Move. Geheel gratis werden de bezoekers getrakteerd op een heerlijke fruitsalade!

Daarna konden de voetjes van de vloer op de beats die verzorgd werden door de DJ’s van Level-Z.

De Club2Move-werkgroep zal vanaf deze week in Stadshagen regelmatig activiteiten organiseren op het gebied van sport, bewegen en gezondheid voor tieners in de leeftijd vanaf 10 jaar. Hou voor informatie www.stadskids.nl en www.level-z.nl in de gaten!

Club2Move is een samenwerkingsverband tussen SportService Zwolle, Travers Welzijn en GGD IJsselland.

Voor meer informatie kunnen jongeren terecht bij a.deswart@sportservicezwolle.nl (038-3236686) en f.celik@travers.nl

Artikel delen:
Reacties 4

Reageer