Kadera aanpak huiselijk geweld in beeld

Zwolle – Op 20 januari 2012 komt de film Kadera’s aanpak van huiselijk geweld online op www.kadera.nl en op Youtube. In de film wordt verteld dat Kadera opvang wil voorkomen door het Steunpunt Huiselijk Geweld, preventieactiviteiten en crisisinterventie in te zetten. Ook wordt de opvang die Kadera heeft voor vrouwen die met huiselijk geweld te maken hebben (gehad), aangekaart.

kadera.jpg

Een ex-cliënt vertelt haar verhaal over mishandeling en wat haar ertoe gebracht heeft om hulp te zoeken bij Kadera. Daarnaast vertellen twee medewerkers van het Steunpunt Huiselijk Geweld, een onderdeel van Kadera, over het aanbod van Kadera en het Steunpunt. Met deze korte film wil Kadera zich richten op burgers, met name uit Overijssel, die met huiselijk geweld te maken hebben of hebben gehad (zowel zelf als in de omgeving). Daarnaast is de film ook bedoeld voor professionals die daardoor inzicht krijgen in wat Kadera doet.

Over Kadera De film laat zien wie Kadera is en wat zij doet: Kadera is een professionele organisatie die huiselijk geweld wil voorkomen en stoppen. Het gaat hierbij om huiselijk geweld in al haar verschijningsvormen (vrouwen-, mannen-, kinder-, ouder- en ouderenmishandeling maar ook eergerelateerd geweld, mensenhandel, loverboys, en gedwongen prostitutie).

Artikel delen:

Reageer