Legendarische reggaeformatie The Wailers naar Hedon

Zwolle – Donderdag 2 februari speelt de wereldberoemde reggaeformatie The Wailers in Zwols poppodium Hedon. 

the-wailers-1080p.jpg 

Samen met Bob Marley schreven The Wailers geschiedenis met hits als No Woman No Cry, Stir It Up en Could You Be Loved en groeide reggae uit tot een wereldwijd populaire muziekstroming. De mannen zijn al meer dan 40 jaar actief en nog steeds hebben ze een uitpuilende touragenda. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor dit concert.

Samen met Bob Marley hebben The Wailers meer dan 250 miljoen albums verkocht. Naast hun baanbrekende werk met Marley hebben The Wailers het podium gedeeld met artiesten als Sting, Carlos Santana, Stevie Wonder, Burning Spear en Alpha Blondy. De band ontstond in 1969 toen Bob Marley, Bunny Wailer en Peter Tosh de broers van de Barret Brothers vroegen om samen een band te beginnen.

Geïnspireerd door Rastafari en met de wil om een groot publiek te bereiken combineerden ze reggae met rock en pop. Ze waren redelijk succesvol, maar toen Peter Tosh en Bunny Wailer er mee ophielden besloot Bob Marley solo verder te gaan, wat bijna het einde van The Wailers betekende. Hij vroeg echter de overgebleven Wailers om hem te begeleiden en de band bereikte zo een ongekende populariteit.

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Donderdag 2 februari
Open : 20:00 uur
Aanvang : 21:00 uur
Entree : € 27,00 (excl. € 1,- servicekosten)

Kaarten zijn te bestellen via www.hedon-zwolle.nl, of te koop bij Plato en VVV te Zwolle.

Artikel delen:
Reacties 2
 1. wereld beroemd ? nou nooit van gehoort:o

  De mannen zijn al meer dan 40 jaar actief en nog steeds hebben ze een uitpuilende touragenda. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor dit concert.

  nou op de foto zien ze er nog goed uit
  en er zijn nog kaarten zwolle loopt dus niet warm voor deze….

  wereld artiesten;)


  Maak melding

Reageer