Man gearresteerd bij aanrijding Hortensiastraat

Zwolle – Op de Leo Majorlaan is donderdagavond 19 januari een 33-jarige Zwollenaar gewond geraakt bij een aanrijding. De veroorzaker van het ongeval, een 38-jarige man uit Zwolle, is aangehouden op verdenking van rijden onder invloed. Het slachtoffer stond voor de verkeerslichten te wachten om linksaf de Marsweg in te slaan. Op het moment dat het licht op groen sprong werd zijn auto van achteren hard aangereden door de auto van de verdachte.

19-1-2012_ongeval_marsweg_4.jpg

De auto van het slachtoffer botste door de klap op de voor hem staande auto. Het slachtoffer kwam bekneld te zitten en moest door de brandweer uit de auto worden bevrijd. Hij is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Toen de politie de veroorzaker van het ongeluk aan een blaastest onderwierp bleek dat hij onder invloed van alcohol was. Hij werd aangehouden. Hij werd daarop erg agressief en bedreigde en beledigde de politieagenten regelmatig. Op het bureau weigerde hij mee te werken aan de ademanalyse en bloedproef. De man is voor nader onderzoek ingesloten. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

19-1-2012_ongeval_marsweg_7.jpg

19-1-2012_ongeval_marsweg_5.jpg

19-1-2012_ongeval_marsweg_6.jpg

19-1-2012_ongeval_marsweg_8.jpg

19-1-2012_ongeval_marsweg_1.jpg

19-1-2012_ongeval_marsweg_2.jpg

19-1-2012_ongeval_marsweg_3.jpg

19-1-2012_ongeval_marsweg_1001.jpg

Artikel delen:
Reacties 8
 1. En dan ben je bedankt als zo’n kl**tzak om 21.00 uur al teveel gezopen heeft en toch lekker gaat rijden.
  Laat hem maar lekker alle schade uit eigen zak betalen! Helemaal kaalplukken! (Hopen voor de slachtoffers, dat ie genoeg geld heeft)


  Maak melding

 2. jammer dat er van zulke sjappies in onze samenleving wonen.het wordt met gemak eens hoogtijd dat dit soort drankrijders niet alleen maar steeds beboet worden met een rijontzegging erbij maar dat ze maar eens een aantal jaren gewoon in de cel verdwijnen met een flinke therapie van heropvoeding.gewoon tezot voor woorden en jammer dat steeds een gezonde medeburgers hier steeds de duppe van wordt.>:(>:(>:(>:(>:(


  Maak melding

 3. om 21.00 uur al

  Dit snap ik ff niet plantje… Wat zegt het tijdstip? Misschien had die maf wel vakantie…..

  Sluit me aan bij de straf Japser!


  Maak melding

 4. Ik weet nog wel 100 plekken in Zwolle waar een flitspaal mag komen. Hoe je het ook went of keert, op het moment dat je loopt te schelden op flitspalen, maak je alleen jezelf belachelijk.

  Ow ja, zegt iemand die net twee weken geleden voor het eerst sinds tien jaar weer eens (notabene in flitsparadijs Balkbrug) op de foto gezet is. 😉

  Hetgeen wat wel ergerlijk is, is dat je soms de indruk krijgt dat snelheidscontroles niet primair voor verkeersveiligheid ingezet worden. Vooral op stadsbusroutes waar men vertikt drempels neer te leggen, zien mensen die nog wel eens als vrijbrief om idioot hard te gaan scheuren. Leg daar òf drempels neer òf ga daar in het kader van veiligheid op snelheid controleren!


  Maak melding

 5. Hennie, afgezien van het feit dat je je bericht bij het verkeerde nieuwsitem hebt geplaatst, zijn er wel degelijk drempels en punaises in de stadsbusroutes van Zwolle.


  Maak melding

Reageer