Fans Semino Rossi en Hansi Hinterseer naar Zwolle

Zwolle – Goed nieuws voor de Nederlandse fans van de schlagertoppers Semino Rossi en Hansi Hinterseer. Ondanks het faillissement van de Arnhemse Rijnhal, zullen de concerten van beide artiesten sowieso doorgaan. De organisatoren zien zich wel genoodzaakt uit te wijken naar een nieuwe locatie. De concerten, die gepland staan op 1 en 14 maart 2012, zullen nu op dezelfde datum plaatsvinden in IJsselhallen Zwolle.

De afgelopen weken kwamen er alarmerende berichten vanuit Arnhem over het faillissement van de Rijnhal. Velen stelden zich de vraag of de geplande concerten wel zouden plaatsvinden. Zo was het ook voor de fans Semino Rossi en Hansi Hinterseer afwachten. Concertorganisator Benelive laat nu weten dat zowel het geplande Augenblicke-concert van Semino Rossi als Hansi Hinterseer met de Tiroler Echo en Koor zeker zullen doorgaan. Er wordt wel uitgeweken naar een andere locatie.

“We hadden geen andere keuze,“ klinkt het bij organisator Benelive. “Ook voor ons was het faillissement van de Rijnhal slecht nieuws. Wij willen, net als Semino Rossi en Hansi Hinterseer, dat de concerten gewoon kunnen doorgaan. Daarom hebben we voor een nieuwe locatie gekozen. De IJsselhallen Zwolle zijn vergelijkbaar met de Rijnhal in Arnhem, dus de ideale locatie om dezelfde producties neer te zetten. Daarnaast waren 1 en 14 maart nog beschikbaar, waardoor de concerten op dezelfde datum kunnen plaatsvinden.“

Mensen die al tickets voor de concerten in de Rijnhal van Semino Rossi of Hansi Hinterseer hadden gekocht, kunnen deze gewoon gebruiken voor de IJsselhallen Zwolle. De zaalopstelling zoals die voorzien was in de Rijnhal, zal exact worden overgenomen door IJsselhallen Zwolle. Daardoor zal iedereen die eerder al tickets kocht voor Arnhem, in Zwolle gewoon dezelfde plaatsen in de zaal krijgen. Via www.ntk.nl of 0900-9203 (€0,45p.m.) zijn nog kaarten te bestellen.

Artikel delen:

Reageer