Jubileum WVF-voetbalquiz

Zwolle – Onder leiding van RTV-Oost presentator Bert van Losser vindt op 2 maart vanaf 20.00 uur de jubileum voetbalquiz plaats. Inschrijven kan tot 2 maart via voetbalquiz@wvf.nl Ook op de avond zelf kan men zich nog inschrijven.

Diegenen die zich voor 24 februari inschrijven via het bovengenoemde e-mailadres, krijgen een consumptie van de club aangeboden. Alleen koppels van twee kunnen meedoen, waarvan een iemand lid moet zijn van WVF. Organisator Herman Nijman legt uit: “Na de eerste ronde houden we 16 koppels over, dus 32 personen. Daarna valt telkens de helft af totdat we een winnend koppel overhouden.” De vragen worden ondersteund met televisiebeelden. In totaal zijn er maar liefst zeventig vragen voorbereid. Een groot deel gaat in het jubileumjaar natuurlijk over WVF en haar roemruchte bestaan, maar ook algemene voetbalvragen passeren de revue.

Wie wint?
Team Brandsema (met Leon en Ruben Brandsema) was op 27 november 2009, de laatste keer dat er een sportquiz was bij WVF, de sterkste. Toen was het koppel Alexander de Jong en Lennart Bos tweede. Die laatstgenoemden wonnen de editie in 2008, terwijl toen de jongens van Brandsema tweede werden. De vraag derhalve: wie stoot deze twee teams van de troon? Is het de nummer drie van de laatste keer: Marcel Damman (zelf onderdeel van menige vraag) en Gerard Boeve? Oefenen op vragen kan via www.wvf75jaar.nl. Daar is een quiz te vinden en staat ook onder archief het jubileumboek dat gemaakt is ter gelegenheid van 60 jaar WVF.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer