Ronald McDonald Benefiet Golftoernooi in Zwolle

Op vrijdag 11 mei a.s. wordt het tweede Ronald McDonald Benefiet Golftoernooi in Zwolle gehouden. Evenals het afgelopen jaar is de belangstelling van bedrijven uit de regio die met zakelijke relaties deelnemen groot. De opbrengsten van dit Benefiet Golftoernooi komen geheel ten goede aan het Ronald McDonald Huis Zwolle. Daarmee is het een belangrijke bron van inkomsten voor de jaarlijkse exploitatie.

De inzet van velen hebben uiteindelijk deze dag mogelijk gemaakt, in het bijzonder Golfclub Zwolle die de baan wederom een dag belangeloos ter beschikking stelt. Het Ronald McDonald Huis Zwolle biedt onderdak aan ouders van zieke of veel te vroeg geboren kinderen die in de Isala klinieken zijn opgenomen. Het Zwolse Huis  is volledig zelfstandig, krijgt geen subsidies en is afhankelijk van giften, donaties of opbrengsten uit acties.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Een prachtig inititatief. Maaike Vossebelt (manager) en Janine de Boer (medewerker) van AIDA Communicatie (onderdeel opleiding communicatie van Windesheim) hebben het programmaboekje gemaakt. Dit is gesponsord door Hogeschool Windesheim.
    Ik hoop op een mooie dag!


    ⚠️ Meld

Reageer