Hoogbejaarde man rijdt lantaarnpaal omver

Zwolle – Op vrijdagmiddag 20 januari kreeg de politie een melding van een aanrijding waarbij een bestuurder van een personenauto een lantaarnpaal uit de straat zou hebben gereden.

Een 87-jarige Zwollenaar zou volgens een getuige met zijn auto vanaf de Wipstrikkerallee zijn gekomen en vervolgens linksaf geslagen zijn in de richting van de Brederostraat. Hij reed daar tegen de richting van het verkeer in en kwam via een talud in het middag van de weg weer op de juiste weghelft terecht en botste vervolgens tegen een lantaarnpaal. De man zijn rijbewijs werd ingevorderd en er zal een onderzoek gestart worden naar zijn rijvaardigheid.

Artikel delen:
Reacties 8
  1. @GeenIdee, totdat jij zelf die leeftijd hebt bereikt. Makkelijk om er zo over te denken wanneer je zelf nog jong bent.

    Maar het blijft een moment opname, deze man kan een maand geleden nog wel gekeurd zijn.

  2. @GeenIdee, thuis achter de geraniums ben je ook snel uitgekeken.
    Denk dat de kans dat ik of mijn kinderen door een slecht rijdende bejaarde wordt aangereden niet groter is dan dat ik door een dronken automobilist, of een andere roekeloze rijder wordt aangereden. In alle gevallen zou ik daar niet blij mee zijn. Dus ook niet wanneer één van ons door een bejaarde wordt aangereden.

Reageer