Ronald Mulder wordt Zwols sportman van het jaar

Zwolle – De eerste editie van het SportGala Zwolle is een groot succes geworden. In Event Center Equipe zijn zaterdagavond zo’n 750 mensen op het sportfeest afgekomen.

De winnaars in de verschillende categorieën zijn: Sportman: Ronald Mulder, Sportvrouw: Kirsten Wild, Sportploeg: Landstede Basketbal U14, Sportcoach: Wim Mossel, Sporter met een beperking: Gerben Last, Sporttalent: Kirsten Lanz, Sportvrijwilliger: Wim Mensink, Sportstimuleringsprijs: Basketball Days, en Sportfoto: Francin Hoefmans. Ook de sportveiling en de bingo voor de vier goede doelen kunnen met een grote opbrengst een daverend succes worden genoemd. Het resultaat was een bedrag van bijna 13.000 euro voor Stichting ’t Hoefijzer, Van & Voor Zwolle en VG Sport.

De entourage was zaterdagavond groots. Rode lopers, een VIP-gedeelte. Niets ontbrak aan de avond. De vier goede doelen hielden allen een mooi bedrag over aan de avond. VG Sport, ’t Hoefijzer en Stichting Van en Voor Zwolle mochten een bedrag van bijna 13.000 euro verdelen, wat inhield dat zij alle drie een bedrag van 4.266,66 euro ontvingen. Later op de avond werd er in het teken van Jeugdsportfonds Zwolle nog een bingo gehouden onder de aanwezigen. Het fonds hield daar bijna 1.500 euro aan over, waarvan zes kinderen in de stad weer een jaar lang kunnen sporten.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer