Tweede bijeenkomst ZP-ers Diezerstroom

Zwolle – Elkaar ontmoeten en beter leren kennen. Dat is waar de tweede bijeenkomst van Diezerstroom om draait. Het nieuwe platform voor ZP-ers uit de wijken Centrum, Dieze en Wipstrik organiseert op donderdag 23 februari een tweede bijeenkomst bij Onderneemkracht in het IT PerformanceHouse.

Tijdens de succesvolle eerste editie, in het najaar van 2011, maakten al ruim vijftig ZP-ers kennis met elkaar tijdens een informele borrel in Historisch Centrum Overijssel. ZP-platform Diezerstroom is een initiatief dat enkele wijkondernemers samen met Onderneemkracht en de Kamer van Koophandel Oost Nederland nam. Het ontstond vanuit de behoefte om andere ondernemers uit de wijk te leren kennen en in die wijk de krachten te bundelen. Veel ZP-ers brengen uren in de auto of in de trein door op weg naar een klant, een samenwerkingspartner of een opdrachtgever, terwijl er ook zoveel ondernemers en ZP-ers in de buurt zitten. Andere vaders en moeders op het schoolplein, de overbuurman of de vrouw die altijd achter de bar staat in het wijkcentrum. Vaak hebben we er geen idee van, maar veel ondernemers wonen gewoon om de hoek.

De tweede bijeenkomst van Diezerstroom heeft als thema: Contact maken met ondernemers uit je omgeving. Er is ruimte om elkaar te ontmoeten, te netwerken en samen te praten over vraagstukken die iedere ZP-er tegenkomt. Bekende Zwollenaar Peter Vader zal de avond inluiden en begeleiden met zijn kennis en ervaring op het gebied van contact maken. Daarna leren deelnemers andere ZP-ers uit hun buurt beter kennen tijdens een rouleeractiviteit en natuurlijk is er aan het eind van de avond tijd en ruimte voor een borrel. Kortom: kennismaken en verdiepen op een informele manier en samen kijken hoe dit verder uit te bouwen.

Alle ZP-ers uit Dieze, Wipstrik en Centrum zijn van harte welkom! Svp wel aanmelden via: coby.hollander@kvk.nl (graag vóór 16 februari).

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer