Wethouder praat met wijk over Vechtcorridor

Zwolle – Wijkwethouder Filip van As nodigt bewoners van het gebied ten oosten van de Overijsselse Vecht uit voor het wijkplatform van deze wijk. De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 25 januari 2012 bij autobedrijf Pouw, Lippestraat 5, entree Audi (Hessenpoort). Aanvang 19.30 uur.

Tijdens het wijkplatform worden de ontwikkelingen van de Hessenpoort, De N340 / Vechtcorridor en Burgernet besproken en toegelicht. Vanaf 20.30 uur is er gelegenheid om een bedrijf in Hessenpoort te bezoeken. Na dit bedrijfsbezoek is er ruimte voor een informeel gesprek met wethouder Filip van As.

De gemeente Zwolle organiseert een aantal keren per jaar in elke wijk voor de bewoners het wijkplatform. Bewoners die geïnformeerd willen worden over de ontwikkeling in hun wijk, wensen of ideeën hebben, knelpunten willen aandragen en over oplossingen willen meepraten, zijn welkom bij het wijkplatform. Van elke bijeenkomst wordt een verslag gemaakt. Het verslag is te vinden op www.zwolle.nl/zwolsewijken, onder de gewenste wijk. De data van de verschillende wijkplatforms en de agenda’s zijn hier ook te vinden.

Artikel delen:

Reageer