Wederom snelheidscontrole Gruitmeesterlaan

Zwolle – Op zondagmiddag 22 januari voerde de politie een snelheidscontrole uit op de Gruitmeesterlaan.

Dit gebeurde naar aanleiding van klachten van omwonenden. Er werd vijf keer een bekeuring uitgeschreven voor het overtreden van de toegestane maximum snelheid van 30 km/u. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 42 km/u.

Artikel delen:
Reacties 5
 1. Klachten van omwonenen……. jaja en maar 5 bekeuringen??. sjonge sjonge zoveel weinig bekeuringen en dan zoveel klachten? Politie zoekt zoals altijd weer smoesjes om ergens te staan. Helden zijn het! (maar niet heus)  Maak melding

 2. Weet je wat die wouten moeten gaan doen!!!
  De wijken intrekken en hun gezichten laten zien onder het mom van meer blauw op straat!! De politie is de laatste tijd alleen maar bezig om nutteloze controles te houden waar ze de staatskas met ??350,- per dag mee bijvullen. En in alle wijken worden maar overvallen, vernielingen, gewelddelicten gepleegd! Zoals laatst 2 straten verder op bij mij in de amer waan 2 16 jarige snotneuzen een bejaarde vrouw overvallen!! In holtebroek waar de ene na de andere brandstichting en vernieling wordt gepleegd en dit geld zo langzamer hand voor alle zwolsche wijken!! Laten ze daar is wat aan gaan doen!!
  Maar er moet altijd altijd eerst wat gebeuren voordat ome snor met zn blauwe pet in actie komt


  Maak melding

 3. Ze staan er gemiddeld nog géén half uur. Dus 5 bekeuringen in een half uur vind ik nog best veel (op een zondagmiddag!). Daarnaast wordt er altijd gecontrolleerd op tijdstippen dat er nauwelijks verkeer is. Ik wil het resultaat wel eens zien als er ’s ochtends of eind van de dag tijdens de spits gecontrolleerd zou worden wanneer het sluipverkeer de IJsselallee ontwijkt. Dit zijn ook juist de tijden dat kinderen van en naar school fietsen.


  Maak melding

 4. Maar de mensen die bekeurd worden zijn vaak de grootste zeurders onder de Zwollenaren, en ze wonen ook nog vaak in die 30 KM zone.
  Dus ga maar bekeuren, ze maken hun eigen straat onveilig.


  Maak melding

Reageer