Nieuw multifunctioneel gebouw voor Landstede

Zwolle – Prachtige inrichting, ruimte alom en een bedrijvigheid van jewelste. De locatie Dokterspad van Landstede heeft een totale metamorfose ondergaan. Er is een heus theater met theatercafé en ook vind je er het bedrijvige Business2Business Centre Zwolle met aansprekende startende ondernemingen.

landstede_dokterspad.jpg

Overal zie je creatieve en ondernemende studenten. Sommigen met camera’s, anderen met attachékoffers en weer anderen in uniform. Een school waar van alles gebeurt. Op donderdag 26 januari vindt de officiële heropening plaats, met optredens van onder andere musicalster William Spaaij, Muppet Stuff en Typhoon, gepresenteerd door Renate Wennemars. De afgelopen maanden is hard gewerkt aan de realisatie van een nieuw multifunctioneel schoolgebouw aan het Dokterspad. Resultaat is een centrum waarin opleidingen en bedrijven in de zakelijke dienstverlening en creatieve industrie elkaar vinden. Uitgangspunt in het ontwerp van architect Robert Flier uit Kampen was een combinatie van onderwijs en bedrijfsleven in een modern, transparant gebouw. Dit komt onder andere tot uiting in het mooie Business2Business Centre.

Evenementen in nieuw theater

Vanaf januari zijn ook de creatieve opleidingen van het Landschap Vormgeving & Entertainment en de Song & Dance Academie voor Musicaltheater op deze locatie gevestigd. De locatie blijft de thuisbasis voor de Landschappen Veilig& Beschermd, Office & Management en Handel & Commercie. Het Landschap ICT & Technologie is gevestigd in het nabijgelegen IT PerformanceHouse. In de nieuwe locatie is een prachtig theater gerealiseerd. Hiervan kunnen studenten van verschillende opleidingen en externe organisaties gebruik maken voor de meest uiteenlopende evenementen. Tegelijkertijd met de heropening wordt in hetzelfde gebouw het hoofdkantoor van EBC*L (European Business Competence License) Nederland geopend.

Renate Wennemars

Het heropeningsprogramma wordt gepresenteerd door presentatrice Renate Wennemars. Voor de onthulling van het nieuwe logo van Creatief & Ondernemend zullen twee studentes van het Landschap Veilig & Beschermd van het gebouw abseilen. Verder zijn er onder andere optredens van William Spaaij (bekend van de musical ‘Ramses’), de Zwolse band Muppetstuff, rapper Typhoon en een Handsome Poets.

Artikel delen:

Reageer