De Keuken van Zuid nadert voltooiing

Zwolle – Onlangs hebben Frion, RIBW en WijZ subsidie ontvangen uit het stadsbudget, voor de Keuken van Zuid in Wijkcentrum de Pol. Medio maart is de keuken gereed en wordt er voor en door diverse partijen lekker gekookt in het vernieuwde wijkcentrum. De Keuken van Zuid is dan geschikt voor diverse doeleinden: workshops, voedingslessen of kookonderwijs. Tot die tijd kunnen wijkbewoners terecht in De Eethoek in WijZlocatie de Riethoek.

wijkbudget-4.jpg

Op 1 februari zijn alle wijkbewoners van Zwolle Zuid weer van harte welkom om aan te schuiven bij het Buurtrestaurant de Eethoek. Vanaf 17.30 uur staan de pannetjes met Hachee, Rode kool en Appeltjes op het menu. Voor €7 geniet u van een 3 gangenmenu met een kopje koffie toe. Ook lekker mee-eten? Bel met 038 815780 en meld u aan. U bent in februari nog welkom op WijZlocatie de Riethoek. De Keuken van Zuid is het vervolg op De Eethoek.

Dankzij het stadsbudget van de gemeente Zwolle kunnen wijkbewoners hier binnenkort aan de slag, of gewoon lekker uit eten natuurlijk. Interesse of meewerken in de Keuken van Zuid? Neem contact op met WijZ 038 8515780.

Artikel delen:

Reageer