Metal Market en Metal Koffie Concert naar Hedon

Zwolle – Naar aanleiding van de grote belangstelling voor de laatste tweemaal komt er weer een Metal Market naar Zwols poppodium Hedon. Europa’s eerste internationale metal speciaalbeurs is zondag 5 februari alweer toe aan de 267e editie. Tevens is het de enige club-Metal Market in het noordoosten van Nederland van 2012. Gelijktijdig zetten vijf Metalformaties de boel op stelten in het Zwols Popfrontcafé.

Dit wordt Metal Market Nr. 267, maar voor wie het niet mocht weten, de Metal Market is Europa’s eerste internationale speciaalbeurs voor alles op het gebied van symforock, hardrock, heavy metal, speedmetal, thrashmetal, punk, deathmetal, black metal, grindcore, hardcore, grunge en ga zo maar door. De openingstijden zijn als vanouds van 12.00 tot 18.00 uur. Het Metal Koffie Concert in het Popfrontcafé is gratis te bezoeken.

Het live-programma bestaat uit de Melodic Hardcore van het Utrechtse Asylum, de ‘Female fronted’ thrash metal van Bliksem uit Antwerpen, de Old school death metal van Impalement, het Zwolse Carnal Leftovers en de death/thrash metal van het Nijmeegse Panoptikon.

Locatie : Poppodium Hedon & Popfrontcafé, Zwolle 

Wanneer : Zondag 5 februari

Open : 12:00 uur
Aanvang programma : 14:00 uur

Entree : € 3,00 (excl. € 1,- servicekosten)

Kaarten zijn alleen aan de deur verkrijgbaar. 

Artikel delen:
Reacties 5
 1. Het Metal Koffie Concert in het Popfrontcafé is gratis te bezoeken.

  Entree : ?? 3,00 (excl. ?? 1,- servicekosten)

  Ik heb het bericht 2 keer gelezen, maar ik snap het niet helemaal geloof ik…


  Maak melding

 2. Ik heb het dus inderdaad verkeerd begrepen. Dank voor de toelichting Eva!

  Blijft grappig: optreden van bands: gratis… toegang tot een zaal om spullen te kopen en geld uit te geven: 3 euro 🙂


  Maak melding

 3. Ik denk, dat er een boel interessante spullen te vinden zijn… En eenmaal even bij de gratis buren geweest, even bij de beurs langs (voor 3 euro) om daar toch ook ff te snuffen… Leuk zondaguitje!!!


  Maak melding

Reageer