Techno concept Deep terug in Hedon

Zwolle – Het vaste Deephouse, Techhouse en Techno concept DEEP keert zaterdag 4 februari terug naar Zwols poppodium Hedon voor een nieuwe editie. Resident DJ Roy El Kei voert de line-up aan en krijgt deze editie daarbij ondersteuning van producersduo Kaap De Goede Hoop. Uiteraard zou DEEP niet hetzelfde zijn zonder een set van Joshua Kayn, die ook ditmaal de avond komt verrijken met een dynamische mix van Deephouse, Techno en Progressive.

Al op zeventien jarige leeftijd begon Leroy Konjanan met het draaien van platen van grote helden Chris Liebing, Marco Carola en Speedy J. Dit beviel hem zo goed dat hij besloot mee te doen met DJ contests en er meerdere op zijn naam zette. Roy El Kei werd zelfs bekroond tot DJ talent van het jaar door dance radiostation SLAM FM en mede daardoor kwam hij terecht in vele grote clubs in Nederland. Onlangs was hij nog op tour door Azië en Australië, maar natuurlijk staat hij ook gewoon achter de draaitafels van Hedon als vast gezicht van DEEP.

Joshua Kayn

In de afgelopen jaren is Joshua Kayn uitgegroeid tot een bekende naam in de lokale dancescene. Als resident van DEEP heeft hij zich weten te ontwikkelen tot een artiest met een eigen herkenbare sound. Met invloeden van house, progressive en techno is zijn volwassen muziekstijl moeilijk in een hokje te plaatsen. Tijdens alle voorgaande edities van DEEP heeft Joshua bewezen dat hij met zijn gevarieerde platenkeuze altijd garant staat voor een dynamische set.

Kaap de Goede Hoop

Een reizende ster in de Deephouse & Technoscene. Kaap de Goede Hoop, bestaande uit de producers Bobby van Putten en Robert van der Bildt, reist stad en land af met de meest frisse transparante sets. Daarbij staat het motto “Why Walk When You Can Dance?” centraal en met hun strakke mixen blijkt dat al snel een retorische vraag.

Line-up: ROY EL KEI / KAAP DE GOEDE HOOP / JOSHUA KAYN

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle

Wanneer : Zaterdag 4 februari

Open / aanvang : 23:00 uur

Entree : € 5,00 (vvk) – € 7,50 (deur) (excl. € 1,- servicekosten)

Kaarten zijn te bestellen via www.hedon-zwolle.nl, of te koop bij Plato en VVV te Zwolle.

Artikel delen:

Reageer