Kikker sluit Nationale Voorleesdagen in Zwolle af

Zwolle – Al jaren spreekt Kikker van Max Velthuijs tot de verbeelding in prachtig geïllustreerde kinderboeken. Tijdens deze brunch leest Kikker voor, terwijl er gesmikkeld kan worden van een lekker broodje. En je mag ook nog met Kikker op de foto!

Al jaren spreekt Kikker van Max Velthuijs tot de verbeelding in prachtig geïllustreerde kinderboeken. Theater Terra maakte verschillende familiemusicals waarin de poppen van Kikker een hoofdrol spelen en nu komt een acteur van Theater Terra met Kikker uit de musicals om voor te lezen uit de boeken. Spelenderwijs leest de acteur met een pop de boeken voor, waarbij het net lijkt of Kikker zijn eigen verhaal vertelt!

Theater Terra

Theater Terra heeft de afgelopen theaterseizoenen diverse kinderboeken met zeer veel succes bewerkt tot muzikale theatervoorstellingen. Zo heeft Theater Terra ‘Kikker’ van Max Velthuijs en ‘Kleine Ezel’ van Rindert Kromhout in de theaters gebracht. In theaterseizoen 2011/2012 speelt Theater Terra de familiemusical Spuit Elf, naar de boeken van Harmen van Straaten.
Boekhandel Westerhof is aanwezig met de verkoop van de bekende Kikker-boeken.

De voorleesbrunch met Kikker start zaterdag 28 januari om 11.00 uur in de zaal van het Cultuurhuis (Werkerlaan 1) en duurt tot ongeveer 12.30 uur. De entree bedraagt voor kinderen van 2 t/m 6 jaar én ouders 5 euro per persoon.

Artikel delen:

Reageer