Avondsessie Indoor Tractor Pulling uitverkocht

Zwolle – De avondsessie (18.00 uur) van Salland Olie Indoor Tractor Pulling dat plaats vindt op zaterdag 28 januari a.s. in de IJsselhallen Zwolle is volledig uitverkocht! Zolang de voorraad strekt zijn er voor de middagsessie die start om 11.00 uur nog wel kaarten verkrijgbaar.

22-01-2011_tractorpulling_ijsselhallen_6.jpg

Vele duizenden toeschouwers uit binnen- en buitenland kunnen weer genieten van een enerverende wedstrijd die spannend blijft tot de laatste pull. Kaarten voor de middagsessie zijn nog verkrijgbaar via de website en bij Garage Dingerink, IJsselcentraleweg 3 in Zwolle (geen pinmogelijkheid). Mits voorradig zijn de kaarten tevens aan de dagkassa verkrijgbaar. Tijdens Salland Olie Indoor Tractor Pulling in de IJsselhallen beleeft men de sport op zijn best. De tribunes staan direct opgesteld naast de baan waardoor het publiek slechts enkele meters verwijderd is van de krachtpatsers die voorbij komen razen. U komt ogen en oren te kort en wanneer de van straalturbines voorziene machines van start gaan, waant u zich even op de startbaan van Schiphol!

Kaartverkoop

Kijk voor meer informatie over het evenement en voor het bestellen van kaarten op: www.indoortractorpulling.nl. Kaarten zijn tevens verkrijgbaar bij Garage Dingerink, IJsselcentraleweg 3 in Zwolle (geen pinmogelijkheid!).

Kaarten kosten voor de middagsessie voor volwassenen € 27,50, kinderen t/m 14 jaar betalen € 15,00 voor de middagsessie

Artikel delen:

Reageer