FC Zwolle supporters geven gul aan goede doelen

Zwolle – De voetbalwedstrijd van 20 januari jl. van FC Zwolle tegen Almere City FC stond volledig in teken van Kika en het Ronald McDonald Huis Zwolle, de twee goede doelen die FC Zwolle United ondersteunt. Dat leverde een mooie bijdrage op.

Om de goede doelen te steunen zijn de jeugdspelers van FC Zwolle C1 voorafgaand aan wedstrijd tegen Almere City FC met collectebussen het stadion rondgegaan om zoveel mogelijk donaties op te halen, en met succes! In totaal mochten wij KiKa en het Ronald McDonald Huis Zwolle verblijden met € 1.276,96. FC Zwolle United is er trots op dat onze sponsoren en supporters zo gul hebben gegeven,

Artikel delen:
Reacties 8
 1. Hopelijk de volgende aktie voor Linda voor onderzoek naar Melanoom .Een Zwols project van een Zwolse vader die zijn dochter heeft verloren aan deze vreselijke huidziekte en op haar ziekbed heeft ze gevraagd of er een aktie komt voor onderzoek,al zal er maar 1 gered woren waren haar woorden.Er is 50.000 euro nodig voor onderzoek,kom vriende van FCZ volgende keer????


  Maak melding

 2. Had idd wel wat meer kunnen zijn lijkt me. Ikzelf heb bijvoorbeeld niks gegeven, want was nergens van op de hoogte. Loop het stadion in, en er staat iemand (met niet al te blije enthousiaste blik overigens) met een collectebus.
  Ik denk dat met een beetje tam-tam van te voren en tijdens de wedstrijd, in de pauze collecteren bij de koffie-distributie-plekken (waar je toch best lang moet wachten) wat meer geld moet kunnen krijgen.


  Maak melding

 3. Edwin,

  ik ging ook bij de 2de FP ingang naar binnen (naast de Telstar ahw) en daar stond wel een jochie erg ongemotiveerd met een collectebus onduidelijk te doen…..boven aan de trap.
  Hopelijk wordt het een volgende keer wat beter geregeld !


  Maak melding

Reageer