Nieuwe hardloopwedstrijd in Zwolle van start gegaan

Zwolle – De nieuwe GPS wedstrijdloop is een unieke hardloopwedstrijd in Zwolle. Hardlopers kunnen het hele jaar door de wedstrijd lopen op een zelf gekozen moment. Je maakt een keuze uit vier routes: 5, 10, 15 of 20 km en loopt op de dag dat het jou uitkomt. Je loopt met een horloge dat je prestatie vastlegt via satellietnavigatie (“GPS”). Dit GPS horloge navigeert je over verharde en onverharde wegen rondom Zwolle.

Dit is geen hardloopwedstrijd die is afgezet met hekken of lint. Afwisseling is bij de GPS wedstrijdloop gecreëerd door de kleinere bospaden, dijken en plattelandspaden in de routes op te nemen. Na het lopen van één van de routes komt je loopprestatie op www.gpswedstrijdloop.nl in een ranglijst met andere lopers van diezelfde afstand. Zo kun je je meten met andere lopers of met jezelf door meerdere keren mee te doen. De GPS wedstrijdloop brengt het lopen in de natuur rondom Zwolle en het neerzetten van een sportieve prestatie dichter bij elkaar. De kosten van deelname en gebruik van het horloge bedragen slechts € 2,00. Je kunt je inschrijven bij het VVV. Dit is tevens het uitgiftepunt van de routebeschrijving en het horloge van de GPS wedstrijdloop.

Neem de uitdaging aan. Iedereen kan meedoen. Maak van 2012 een sportief jaar!

Meer informatie bij VVV Zwolle (Grote Markt 20) of via de website www.gpswedstrijdloop.nl

Artikel delen:
Reacties 3
 1. De GPS-Wedstrijdloop zou ik vandaag wel willen lopen, maar voor inschrijving MOET je eerst naar de VVV-winkel in de stad, die op zondag dicht is, en daarna starten bij het Engelse Werk. Dat is niet logisch en fijn!!


  Maak melding

 2. Op de website zelf staat het volgende

  het GPS horloge mag max. 24 uur in je bezit zijn m.u.v. het weekend).

  dus ik ga er van uit zaterdag halen en maandag terug brengen.


  Maak melding

 3. Daar kom je dan op deze zondag achter 🙁
  Maar het feit dat je eerst de stad in moet spreekt me ook niet aan. Leg die horloges dan bij Krisman neer!


  Maak melding

Reageer