IntermeZZo wordt gokpaleis

Zwolle – Op de avond van 7 februari is het anders zo rustgevende nazorgcentrum IntermeZZo omgetoverd tot een heus gokpaleis. Van 19.00 tot 22.00 uur kunnen liefhebbers van een gokje deze avond meemaken, die wordt omlijst met blackjack en roulette.

Heuse croupiers zullen zorgen voor uitleg en spelbegeleiding, dus kennis van zaken is niet vereist. De portemonnee trouwens ook niet, want het is een spel-avond, waarop ontspanning en vrolijkheid voorop staan. Er wordt dus wel écht op originele tafels en met échte fiches gespeeld, maar niet met echte geld-inzetten. Juist om ook iets meer een aanbod voor mannen te hebben, is deze avond in overleg met mannen bedacht. IntermeZZo hoopt daarmee de drempel te verlagen en een gezellige avond voor mannen , vrouwen en koppels te maken.

IntermeZZo, nazorgcentrum voor kankerpatiënten en hun naasten, zit aan de Dr. Spanjaarweg, gebouw B, locatie Sophia van de Isala-klinieken. Meer informatie en opgave bij IntermeZZo: telefoon 038 – 4246088. Uiteraard staan koffie en thee klaar, parkeren is gratis. Kosten 7,50. Voor meer info:www.intermezzo-zwolle.nl.

Artikel delen:

Reageer