Geen treinverkeer tussen Zwolle en Noord Nederland

Zwolle – Tussen Zwolle en Meppel rijden donderdagavond geen treinen door een aanrijding met een persoon. Er rijden bussen tussen Zwolle en Meppel.

Houdt rekening met een extra reistijd van 30 – 60 min. De verstoring is naar verwachting rond 22.00 uur verholpen.

Artikel delen:
Reacties 8
 1. “Respect” is niet het goede woord, Oepzz. Het gaat om mededogen met een wanhopig mens die geen uitweg meer ziet dan zo’n gruwelijk einde en mededogen met zijn/haar familie en vrienden die met vragen, schuldgevoelens en een groot verdriet achter blijven.


  Maak melding

 2. @Dame: vergeet de machinist niet. En de hulpverleners die het op moeten ruimen. En eventuele getuigen.

  Ik vind dat er in andere bewoording wel iets te zeggen is voor de stelling van Oepzz.
  Moeten we niet serieus kijken naar manieren om eerder en beter vast te stellen dat iemand van plan is zich van het leven te beroven? Zodat we die mensen kunnen helpen?
  En moeten we niet serieus kijken naar andere manieren om je van het leven te beroven? Het is misschien wat cru, maar voor sommige mensen is het nu eenmaal niet anders. Moeten we het dan maar blijven verbieden en het vingertje omhoog houden en die mensen daardoor in een situatie dwingen dat ze zichzelf op deze manier van het leven beroven?

  Overigens denk ik dat mensen helpen en zelfmoord zien te voorkomen prioriteit zou moeten hebben!


  Maak melding

 3. Oepzz,
  Welkom bij de club!

  Waarom met jouw (zelfmoord-kandidaat in kwestie) probleem vele anderen een heleboel overlast en emotionale schade berokkenen?
  Neem 220V mee naar de badkamer = clean en snel met weinig overlast.

  Dat zo’n persoon er een eind aan wil maken is wat mij betreft prima. Maar zadel mij dan niet op met de gevolgen!!!


  Maak melding

 4. Het allerergste is, dat ik het gezien heb, niet dat het gebeurde, maar ik kwam aan toen ik een politie wagen zag schreuren en de Tplan stil stond. ook nog de lijkwagen gezien. (Misselijk:()


  Maak melding

 5. Ik zat in die trein. De machinist heeft in ieder geval niets gezien, maar het was duidelijk te horen. Er werd door het personeel eerst aan een tak oid gedacht, maar het bleek helaas om een persoon te gaan.

  2 uur vertraging is niet leuk, maar dit staat natuurlijk in schril contrast met het leed voor de nabestaanden. De trein is natuurlijk een zekere methode, de trein moest achteruit rijden om het lichaam vrij te geven. Met 220V in de badkamer zul je maar zo zien dat je het nog overleeft ook doordat de stoppen doorslaan. Ik ben van mening dat iedereen het recht heeft om zijn of haar eigen leven te leiden en hierbij ook zou mogen kiezen voor een waardig einde.


  Maak melding

Reageer