Getuigen schietpartij Thomas a Kempisstraat gezocht

Zwolle – Op zaterdag 21 januari 2012 wordt aan de Thomas a Kempisstraat in Zwolle een 17-jarige jongen neergeschoten. Er zijn meerdere schoten gelost. Drie mannen hebben zich na de schietpartij gemeld bij de politie. Zij zijn aangehouden en worden ervan verdacht erbij betrokken te zijn.

https://youtu.be/15S0KEjD8QY

De politie wil graag in contact komen met mensen die rond het tijdstip van de schietpartij op de Thomas a Kempisstraat aanwezig waren. Ook mensen die meer kunnen vertellen over de toedracht van het schietincident worden verzocht contact op te nemen. Dit kan via het gratis telefoonnummer 0800-6070 of via de criminele inlichtingen eenheid 079-345 8 999.

Artikel delen:
Reacties 8
 1. het gaat zeker niet goed met manuel.
  hij word in coma gehouden,2 kogels kunnen (nog)niet verwijderd worden,en daarbovenop heeft hij koorts gekregen,zeer kritiek dus.
  mocht manuel het overleven is de kans groot dat hij vanaf zn bovenlichaam verlamt blijft.
  ze hebben deze jongen zo toegetakeld,als beesten,verschrikkelijk.


  ⚠️ Meld

 2. politie heeft donderdag opnieuw iemand aangehouden in verband met de schietpartij in de Zwolse Thomas a Kempisstraat.

  Het gaat om een 61-jarige Zwollenaar, die verdacht wordt van betrokkenheid bij de schietpartij van afgelopen zaterdag. Op welke manier hij betrokken zou zijn, is niet bekend. Eerder werden al drie Zwolse mannen van 18, 23 en 43 jaar aangehouden. Bij de schietpartij raakte een 17-jarige jongen zwaargewond. Zijn situatie is nog altijd kritiek.

  Na aanleiding van de uitzending van Onder de Loep op TV Oost donderdagavond heeft zich inmiddels een getuige gemeld. Het gaat om de tot dan toe onbekende scooterrijder die rond het tijdstip van de schietpartij een slijterij in de buurt bezocht. De politie zoekt nog naar de onbekende bestuurders van de donkere sedan en de lichte Opel Tigra.

  rtv oost


  ⚠️ Meld

 3. Heftig zeg: Familieleden van de verdachten zijn uit angst voor represailles op last van de politie uit hun woning gehaald en ondergedoken. Burgemeester Henk Jan Meijer is donderdagavond in deZwolse wijk Kamperpoort, waar de verdachten vandaan komen, op bezoek geweest. Buurtbewoners hebben daar te horen gekregen dat de familie in kwestie uit de wijk moet vertrekken.

  Uit De Stentor


  ⚠️ Meld

 4. Afschuwelijk, anoniem. Ik heb te doen met Manuel en zijn familie. Hoop dat hij er bovenop komt en dat de vooruitzichten beter blijken dan het nu lijkt.


  ⚠️ Meld

 5. Van horen zeggen: Heeft de ene gescholden met “Homo”, en hierop werd men zo kwaad dat ze dus maar gingen schieten…
  Arme knul…


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.