Dronken herrieschopper aangehouden

Zwolle – Bij een horecagelegenheid aan de Burgemeester Drijbersingel is in de nacht van donderdag 26 op vrijdag 27 januari een 31-jarige man uit Zwolle aangehouden voor openbare dronkenschap.

politie_logo_4.jpg

Na afloop van een concert ging de man voor de horecagelegenheid door het lint. Hij schreeuwde en schopte om zich heen. Hij is daarop aangehouden voor openbare dronkenschap en ter ontnuchtering ingesloten.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Ik ben de persoon. Ik ben die nacht bijna vermoord en brutaal beroofd. Ik heb een trauma gehad en dan wordt je nog meer gestraft door de politie. Binnenkort ga ik een rechtzaak beginnen en de grote nieuwskranten benaderen. Wil jij een exclusief interview met mee?


    Maak melding

  2. @Slachtoffer, snap dat je behoorlijk boos enz. was dat je beroofd bent, en zoals jij zegt bijna vermoord. Maar wat was dan de reden dat je zo door het lint ging. Neem aan dat de politie erbij werd gehaald toen jij aangaf wat je over komen was. Maar snap niet wat de aanleiding was voor de politie om je op te pakken voor openbaar dronkenschap.


    Maak melding

Reageer