Bevrijdingsfestival Overijssel zit erop

Het Bevrijdingsfestival in Zwolle zit erop ! Het festival is bijzonder geslaagd. De organisatie had alles goed voor elkaar deze dag. De vele bezoekers aan het Bevrijdingsfestival Overijssel waren overwegend meer dan tevreden.


De Dijk

Er was van alles te beleven, muziek voor elk wat wils, theater en kinderactiviteiten. Ondanks dat de organisatie had gezorgd voor extra toiletten en vuilnisbakken, lag het terrein bezaaid met troep en plasten de mannen langs het terrein er lustig op los. Het tweede deel van de dag traden op het hoofdpodium Roosbeef, Postman en De Dijk op. Met name de laatste band oogste veel lof. Op het Grote Kerkplein was het ook gezellig. Er werd zelfs op het plein gedanst. Later op deze Bevrijdingsdag trad daar de band Time Bandits op.


Postman


Roosbeef


DJ van 3FM


Enthousiast publiek


Einde…

Er volgen nog een hele reeks foto’s die binnenkort in ons Fotoalbum geplaatst gaan worden. De link daarvan staat in het Hoofdmenu.

Nog een paar foto’s van het Bevrijdingsfestival in Zwolle:


Adje met de Zingende Decoupeerzaag


Wipneus en Pim


Alides Hidding van Time Bandits

Artikel delen:
Reacties 14
 1. Ik wil echt.. alle mensen bedanken.. die ervoor gezorgd hebben.. dat het een geweldig feestje was, de bezoekers in het bijzonder.. want zij zijn toch de mensen die het gezellig maken! 100% respect!


  Maak melding

 2. Leuk om het verslag van het Bevrijdingsfestival te lezen (met foto’s). Helaas kon ik er niet bij zijn maar op deze manier kan ik toch iets proeven van de goede sfeer daar. 🙂


  Maak melding

 3. Inderdaad een enorme troep ook op het festival terrei. Ondanks een brigade die de vuilnisbakken als ze vol waren weer leeg maakten. Maar niet alleen op het terrein maar ook een spoor naar het station. Alle vuilnisbakken waren overvol inclusief een meter er rondom heen.
  Volgend jaar mischien ook een spoor van kliko’s tussen spoor en festival terrein. Gelijk een mooie route aanduiding waar men heen moet.

  Jeroentje


  Maak melding

 4. Het was zeker een top dag. Er komt een selectie foto’s op weblog zwolle voor meer foto’s kun je ook op mijn site woutersteenbergenfotografie.nl kijken.


  Maak melding

 5. Het Fotoalbum is reeds gevuld met een aantal foto’s van het Bevrijdingsfestival in Zwolle. Er komen nog veel meer, maar neem alvast een kijkje, want het is de moeite waard !!!
  Om naar het fotoalbum te gaan klik je op de link ‘Fotoalbum Zwolle’ in het Hoofdmenu, en kies dan voor Bevrijdingsfestival 2007.


  Maak melding

 6. 🙁 Mis toch een beetje een verslagje van het Plato podium (tent), want uiteindelijk werden daar toch de beste concerten gegeven door ‘a balladeer’, ‘Coparck’ & ‘Johan’
  Ik heb me i.i.g. geweldig vermaakt 🙂


  Maak melding

 7. 1800?? sjees, kom ik aan met mijn 50 fotootjes…. ;D
  Maar was topdag, lekker in de zon gezeten, had ik maar een trui meegenomen… in de avond werd het kkkkkouddd!!
  Ook gemerkt dat het gsm netwerk vrijwel plat lag? Kon een vriend in de avond niet meer bereiken om plek om te ontmoeten af te spreken >:(
  Ik hoorde dat er 250.000 man geweest is, grootste festival van Nederland! We mogen trots zijn 😀
  En wat dat plassen betreft… tja… geen wonder, 50 cent vragen om te pissen… ze zijn niet wijs… en dan nog in de rij ervoor staan ook nog! Je mocht helemaal niks naar binnen nemen, geen flesje water of broodje… nada…nul… vrijheid? Ze verdienen er wel mooi dik aan…


  Maak melding

 8. @freddie,
  een gratis feest met topbands en vermaak……. en dan is er altijd wel weer een hollander (ben ik ook trouwens voordat we weer een verkeerde discussie krijgen)die begint te zeuren over die paar centen die hij/zij wel moet betalen. Man kijk eens wat je 5 mei hebt uitgegeven en vergelijk dat eens met een dagje Lowlands….. >:( >:( >:(


  Maak melding

 9. @freddie beetje zielig we hebben ons best gedaan voor het sanitair om dat beter te maken mischien niet helemaal gelukt maar je moet is komen kijken wat er voor het toilet geld allemaal betaald moet worden de bands moeten betaald worden de podia enz. dus geniet er van…


  Maak melding

Reageer