Mooi aanbod voor Beursvloer Zwolle

Zwolle – Op dit moment zijn er al 65 Vragers & Aanbieders ingeschreven voor Beursvloer Zwolle. In verband met het evenwicht tussen vraag & aanbod wordt er inmiddels gewerkt met een wachtlijst voor maatschappelijke organisaties. Aanmelden kan tot 11 maart.

Op woensdag 21 maart wordt bij De Groene Welle een ouderwetse effectenbeurs nagebootst met aan de ene kant Zwolse ondernemers als aanbieders en Zwolse maatschappelijke organisaties als vragers. Na de gong is het de bedoeling dat er in anderhalf uur zoveel mogelijk deals/matches tot stand worden gebracht.Thecla Bodewes, in maart vorig jaar door premier Rutte uitgeroepen tot Nederlands Zakenvrouw van het jaar, zal deelnemen aan Beursvloer Zwolle en zichzelf beschikbaar stellen aan maatschappelijke organisaties. Andere VIPS zijn Nelleke Vedelaar en René de Heer namens het College van B&W en de Zwolse Tweede Kamerleden Arie Slob, Eddy van Hijum en Esmé Wiegman.

Aanbod/vraag
Wat wordt er nu precies verhandeld op Beursvloer Zwolle? Welnu, het kan gaan om allerlei zaken van computers tot organisatieadvies, van een compleet aangelegde tuin tot 40 klussers en van advertentieruimte tot opslagruimte. De ideale match is als beide partijen iets voor elkaar kunnen betekenen.

Met gesloten beurzen..
Alle handel op de Beursvloer is met gesloten beurzen dus er wordt gehandeld in producten, diensten en kennis.

Organisatie
Beursvloer Zwolle wordt uitgevoerd door de Vrijwilligerscentrale Zwolle en ondersteund door MKB IJssel-Vecht) en Samen Maken We De Stad. Beursvloer Zwolle wordt mede mogelijk gemaakt door een subsidie van de Gemeente Zwolle.

Ambassadeurs
Beursvloer Zwolle heeft een aantal belangrijke ambassadeurs die het belang van de Beursvloer onderschrijven en actief Zwolse maatschappelijke organisatis en ondernemers benaderen om deel te nemen aan de Beursvloer. Deze ambassadeurs zijn: Nelleke Vedelaar, René de Heer, Edith Punt, Annemiek de Wolf, Ton ter Bekke, Frits Smit, Teun Bouwhuis, Rinke Beverwijk, Frank Dekkers en Jean Jacques Jouret.

Artikel delen: