Popfrontcafé zet in op aanstormend indietalent

Zwolle – Met de komst van onder andere We Are Animal en New Ivory geeft Zwols Popfrontcafé gehoor aan liefhebbers van indierock. Het podium presenteert daarmee dé beloftes van het jaar binnen de scene. Zo geeft We Are Animal zaterdag 4 februari een concert in Popfront na eerder Frankrijk en Italië veroverd te hebben. Zoals gebruikelijk voor het Popfrontcafé is de entree geheel gratis.

We Are Animal is een indierockformatie uit Noord Wales met een pikante Industrial gloed. De krachtige breaks in de veelal up-tempo feel-good songs laat menig liefhebber al snel door de zaal stuiteren. Opzwepende ritmes en melodieuze riffs kenmerken de toon van debuutalbum Idolise. Na diverse uitverkochte concerten in o.a. Frankrijk en Italië is het nu aan We Are Animal om Nederland op hun tourlijst te plaatsen.

New Ivory

Het Londense New Ivory staat voor vuige indierock in de trant van bands als Bloc Party en Foals. Pakkende gitaarriffs met een typische Britse vibe komen naar boven in een potentiële hitsingle Something You Should Know, terwijl de track A Knight overweldigt met een epische sound. Na lovende recensies in hun thuisland rondom hun eerste EP (met een volledig debuut onderweg) weten de mannen zich uitstekend te onderscheiden. Vrijdag 6 april maakt New Ivory haar opwachting in het Popfrontcafé.

WE ARE ANIMAL

Locatie: Popfrontcafé, Zwolle

Wanneer: Zaterdag 4 februari

Open : 20:30 uur

Aanvang: 21:30 uur

Entree: Gratis

NEW IVORY

Locatie: Popfrontcafé, Zwolle

Wanneer: Vrijdag 6 april

Open: 19:30 uur

Aanvang: 21:00 uur

Entree: Gratis

Artikel delen: