Popfront zoekt muzikanten voor 30-jarig jubileum

Zwolle – Popfront bestaat 30 jaar en dat wordt gevierd met een speciale editie van het jaarlijks terugkerende, Zwolle Gaat Vreemd. Zaterdag 19 mei wordt flink uitgepakt met bezoekers en (oud)muzikanten in Hedon. Voor deze bijzondere gelegenheid zijn we op zoek naar muzikanten!

Voor veel muzikanten in Zwolle en omgeving is het een begrip: Zwolle Gaat Vreemd. Voor wie het nog niet weet: het gaat om ‘buitenechtelijke’ escapades, maar dan wel zuiver muzikaal. Muzikanten komen na loting terecht in gelegenheidsbands en spelen verrassende, humoristische covers. Dit jaar staat wordt Zwolle Gaat Vreemd in een bijzonder jasje gestoken vanwege het 30-jarig jubileum. De formule is simpel: muzikanten melden zich aan en worden via loting over verschillende bands verdeeld. We letten er wel op dat er niet te veel bandgenoten in dezelfde band terechtkomen, zodat het echte gelegenheidsbands worden, want je gaat tenslotte ‘vreemd’, op muzikaal gebied.

De bands kunnen een paar keer gratis in de oefenruimtes van Popfront terecht, om covers in te studeren volgens het thema. De uitvoering vindt plaats tijdens de jubileumviering in Hedon. Durf je de uitdaging aan? Meld je dan nu aan door een mailtje te sturen naar: programma@hedon-zwolle.nl .

Inschrijven kan tot 16 februari, maar let op er is een maximum van 30 deelnemers dus zorg dat je op tijd bent! (Waarbij geldt: max 5 drummers, max 5 bassisten, max 5 zangers, max 10 gitaristen en max 5 overig muzikaal). De loting van de bands is op zaterdag 18 februari om 14.30 uur in Popfront. Het optreden in Hedon heeft plaats op zaterdag 19 mei. Meer informatie over de viering van het 30-jarige bestaan van Popfront volgt later.

Artikel delen: