Arnie Pot nieuwe hoofdtrainer Be Quick’28

Zwolle – Met ingang van het seizoen 2012-2013 is Zwollenaar Arnie Pot (40) de nieuwe hoofdtrainer van zaterdag eersteklasser Be Quick’28 uit Zwolle. Pot en Be Quick’28 gaan een overeenkomst aan voor minimaal twee seizoenen.

Arnie Pot, in het dagelijks leven docent bewegingsonderwijs, was jarenlang een bepalende speler in de hoofdmacht van Be Quick’28. Hij maakte deel uit van het succesvolle elftal dat in 2001 het kampioenschap in de hoofdklasse C behaalde. Als trainer was Pot hiervoor drie seizoenen verantwoordelijk voor het eerste elftal van CSV’28. Het op 12 december 2011 aangetreden interim bestuur van Be Quick’28 heeft als hoogste prioriteit de vereniging financieel gezond en toekomstbestendig te krijgen.

Parallel aan dit traject wordt ook hard gewerkt aan de voetbal technische toekomst van de club. Vrijwel alle technische posities binnen de club, bestuurlijk, technische commissie en de trainersfuncties, zijn of worden ingevuld door oud (1e elftal) spelers van de club. Allemaal personen die de club van binnenuit kennen, de filosofie van Be Quick’28 onderschrijven en uit kunnen dragen. Over enige jaren wil Be Quick’28 met technisch verzorgd, aanvallend en prestatief voetbal, met spelers uit de eigen jeugdopleiding weer een toonaangevende rol spelen in het regionale amateurvoetbal.

Het bestuur van de club ziet in Arnie Pot de ideale man om dit proces te trekken. Jan Locht (assistent-trainer) en Bert Oosterhof (keeperstrainer) completeren de technische staf van het eerste elftal van Be Quick’28 in het nieuwe seizoen.

Artikel delen:

Reageer