Muzikaal jubileum Kiekt: Zoere Dopp’n

Zwolle – In het jaar 1996 besloten ‘Zie kiekt ons an, zz de Zoerball’n en Dopp’n lös een ‘samenwerkingsverband’ aan te gaan. Onder de naam ‘Kiekt: Zoere Dopp’n (zij bestaat uit ongeveer 22 personen) viert dit gezelschap alweer 16 jaar het Sassendonkse carnaval. Het voormalige Traffic was vele jaren de thuisbasis van de groep. Hier werden tal van activiteiten georganiseerd voor en door de carnavalsvierder.

voorkant_cddef.jpg

In dit carnavalsjaar zal de groep veelal te vinden en te horen zijn in o.a café Bosch en Spatjes. Daar het carnaval dit jaar vooral in het teken staat van het 55-jarig jubileum heeft de carnavalsgroep het voornemen een jubileumlied (Sassendonk, Sassendonk, Sassendonk!) op te nemen. Dit lied is binnenkort gratis te downloaden via de website van cv de Eileuvers. Naast dit lied zullen nog een twee-tal feestmedley’s opgenomen worden. Binnen dit illustere gezelschap bevinden zich drie heren die vele jaren furore maakten als de Tree Buuts. Ondanks het feit dat zij vorig jaar voor de laatste keer het podium betraden, blijkt wel weer dat muzikanten eigenlijk nooit stoppen. Tevens zal een remix van het nummer ‘Goa lös!’ (Tree Buuts) uit 2010, op deze jubileum-cd verschijnen. ‘KZD’ zal het ‘Jubileumlied’ oficieel aan het publiek presenteren tijdens het grote feest in de IJsselhallen op zaterdagavond 4 februari a.s.

Om de stemming er direkt in te brengen, zullen zij het programma deze avond muzikaal gaan openen. Vooralsnog is het een leuke cd te worden die hopelijk veel gedraaid gaat worden tijdens het carnaval in de diverse etablissementen. De leden van ‘KZD’ hebben er in ieder geval zin in, om er weer een mooi feestje van te maken.

Artikel delen:
Reacties 3

Reacties zijn gesloten.